Betty2
Fanka BB :)
TakDla mnie ten 16.03 to jakaś odległa data z kosmosu a już widziałaś serduszko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakDla mnie ten 16.03 to jakaś odległa data z kosmosu a już widziałaś serduszko?
Wow naprawdę? Ale super to pewnie jesteś mega zadowolona ciesze sie ze takie info dostalas! Masz jakies fotki nowe usg do podziwiania?@Sajfik byłam dzisiaj u ginka ze swoimi wynikami. Miałam też poza norma i ginek stwierdzil że idealne. Jedynie zapomniał mi zlecić glukozy wiec musze zrobić na następną wizytę
Jak u ciebie?
Ja dzisiaj tylko wyniki omawiałam. Ale wyniki miałam prawie identyczne jak ty te co wstawiłaś. Dokładnie to samo miałam za niskieWow naprawdę? Ale super to pewnie jesteś mega zadowolona ciesze sie ze takie info dostalas! Masz jakies fotki nowe usg do podziwiania?
Ja odebralam wyniki z innego punktu dzis i glukoza mi wyszla w krwii 93 więc raczej wyższa niz niższa. Robiłaś badanie moczu? Bo mi wyszly ketony i Urobilinogen jakby za niski. Czy któraś z Was miala podobne wyniki? Ja chyba jajo zniosę do wtorku... Wklejam nizej wyniki moczuZobacz załącznik 1375734
I na mocz też trzeba patrzeć przez palce bo bardzo często próbki są zanieczyszczone wydzielina z pochwy. Ja przed pobraniem się umyłam a i tak mi coś wyszło. Ginek powiedział ze to nieznaczące bo może wynikać z zanieczyszczenia.Wow naprawdę? Ale super to pewnie jesteś mega zadowolona ciesze sie ze takie info dostalas! Masz jakies fotki nowe usg do podziwiania?
Ja odebralam wyniki z innego punktu dzis i glukoza mi wyszla w krwii 93 więc raczej wyższa niz niższa. Robiłaś badanie moczu? Bo mi wyszly ketony i Urobilinogen jakby za niski. Czy któraś z Was miala podobne wyniki? Ja chyba jajo zniosę do wtorku... Wklejam nizej wyniki moczuZobacz załącznik 1375734
O, akurat ja wczoraj zrobilam sos grzybowy i dzis tez jadłam. To napewno tez wpłynęło na prace wątroby. I jak wyszly badania wątroby? Tylko ze mi znów wyszlo za mało tego robilinogenu. A jak jest za niski to znow oznacza cholestazę której nie chcialabym miećJa dzisiaj tylko wyniki omawiałam. Ale wyniki miałam prawie identyczne jak ty te co wstawiłaś. Dokładnie to samo miałam za niskie
Z tego co widzę to nadal masz nieznacznie poza norma.
Dla uspokojenia jeszcze powiem ze ja urobilinogen miałam podwyższony 30 ktornie i robiłam dodatkowe badania wątroby. Po namyśle stwierdziłam że to podwyższenie wyszło z tego że dzień wcześniej jadłam potrawę z grzybami, a jak wiemy grzyby są ciężkostrawne. Dodatkowe badania wyszły ok.
No ja tak samo, wymylam się, wszystko książkowo ale mimo to i tak cos tam wyszło mam nadzieje ze i mi gin powie ze to sie mieści w normieI na mocz też trzeba patrzeć przez palce bo bardzo często próbki są zanieczyszczone wydzielina z pochwy. Ja przed pobraniem się umyłam a i tak mi coś wyszło. Ginek powiedział ze to nieznaczące bo może wynikać z zanieczyszczenia.
U mnie wg om 7+1 było jużMam wizytę 16.03 ale nie wiem czy wytrzymam tak długo żeby zobaczyć czy wszystko gra.. siedzę w domu i wariuje przez te negatywne myśli i przeświadczenie że to jakiś sen i się obudzę. :/ ostatni poczatek okresu miałam 15.01 myślicie ze w przyszłym tygodniu widać byłoby juz serduszko? Wg kalendarza ciąży byłoby 7+1..
Aaa i co do glukozy to ona raczej nie wychodzi nikomu niska także nie oczekuj że będzie nie wiem 1 czy 2Wow naprawdę? Ale super to pewnie jesteś mega zadowolona ciesze sie ze takie info dostalas! Masz jakies fotki nowe usg do podziwiania?
Badania wątroby tylko raz mi takie wyszly nigdy później nie jadłam grzybów przed badaniemO, akurat ja wczoraj zrobilam sos grzybowy i dzis tez jadłam. To napewno tez wpłynęło na prace wątroby. I jak wyszly badania wątroby? Tylko ze mi znów wyszlo za mało tego robilinogenu. A jak jest za niski to znow oznacza cholestazę której nie chcialabym mieć
Sinupred u mnie super się sprawdza, ja ostatnio miałam zatoki też chore i brałam 3x2, zresztą on mi zawsze pomaga na zatoki. Polecam inhalator i inhalacje z zielonej nebudose, przynosi mega ulgę.byłam w aptece to tylko dała sol morska typowo dla kobiec w ciąży z olejkiem miętowym
A internista polecił sinupret i te krople
Właśnie nie mam urządzenia do inhalacji muszę pomyśleć nad zakupem nawet na przyszłość dla malucha