reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Ja dzisiaj w nocy miałam plamienie, więc kazałam mężowi zostać w domu, żeby poogarniał dzieciaki a ja chcę trochę odpocząć ;) ostatnio miałam nieregularne cykle, ale może to być takie plamienie w terminie okresu, w pierwszej i drugiej ciąży miałam takie, mam nadzieję, że to to a nie nic poważniejszego

reklama
U jednej będzie widać u innej nie i to też będzie w porządku, nie raz czytałam że serduszko było dopiero w 8 tygodniu.
Jeżeli masz 100% pewności kiedy była owulacja to idź, ale jak masz sobie jeszcze większego stresu narobić, to lepiej cierpliwie poczekać, mówię z doświadczenia 😉
To teraz już zgłupiałam raczej mam okres bardzo regularny i mam ten kalendarz miesiączki i wszystko mi wylicza ale... będę musiała przemyśleć w takim razie..

To teraz już zgłupiałam raczej mam okres bardzo regularny i mam ten kalendarz miesiączki i wszystko mi wylicza ale... będę musiała przemyśleć w takim razie..
Ale jak chcesz sie dowiedzieć czy ciąża jest w prawidłowym miejscu i czy jest zarodek to w tym tygodniu będzie już widoczne 😉

Oj 16.03...itp marzenie
Ja dostane kota do głowy do tego 21.03....Czekam jak na zbawienie
Ja mam teraz za trzy tygodnie prenatalne i też będzie stresik :)
Ale jak chcesz sie dowiedzieć czy ciąża jest w prawidłowym miejscu i czy jest zarodek to w tym tygodniu będzie już widoczne 😉
Oczywiście. Dla mnie właśnie te pierwsze usg było po to żeby sprawdzić czy ciąża jest tam gdzie powinna być. I dlatego też warto zrobić.
U mnie ze względu na szyjkę będą usg pewnie co miesiąc albo co trzy tygodnie :(

reklama
Mam wizytę 16.03 ale nie wiem czy wytrzymam tak długo żeby zobaczyć czy wszystko gra.. siedzę w domu i wariuje przez te negatywne myśli i przeświadczenie że to jakiś sen i się obudzę. :/ ostatni poczatek okresu miałam 15.01 myślicie ze w przyszłym tygodniu widać byłoby juz serduszko? Wg kalendarza ciąży byłoby 7+1..
jesli owulacja była w terminie to na pewno powinno być juz serduszko.

Do góry