reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Boże ,nawet nie wiem kiedy usnęłam i 2 godziny mnie nie było. Dobrze że nie miałam ziemniaków na gazie
Chyba poranna adrenalina wyprawiania Syna do szkoły przyćmiła mój obciążony stan i mózg....A! Oczywiście kluczyka do szatni mu nie dałam...Na szczęście ma z kolegą ale to 1 klasisci wiec sam pomyśli albo i nie wiec dobrze że woźna pilotowała sytuację. Jeszcze 2 raz jechałam z tym pikolonym kluczykiem aaaa...Brawo ja 🙈🙉🙊
Ja też położyłam się tylko na chwilkę a obudziłam się po półtorej godziny🤦

Ja też położyłam się tylko na chwilkę a obudziłam się po półtorej godziny🤦
Mi tez czasem zegarek sie zatrzymuje, system wysiada i zasypiam w minutę i śpię jak kamień. Potem budze się wyspana z myślą ze chyba przespałam pół dnia, panicznie sprawdzam telefon a tam minęło tylko 20 min🥴 czasem mam takie zwarcia że mnie zmiata z tego świata na godzinkę lub półtorej.

Hejka- zjazd energii 13-14.30 , następnie torpeda żeby ogarnąć małego na wyjście, 10 min spacerku po starszaka, do osiedlaka po kawę i z powrotem w domu. Dzisiaj na obiad gniocchi z sosem pomidorowym z mascarpone.
Ja pewnie zjem bez sosu 😂

Taka kawusia ❤️ poki co wchodzi jak marzenie ;)

Załączniki

• IMG_3693.jpg
    IMG_3693.jpg
    170 KB · Wyświetleń: 62
Hejka- zjazd energii 13-14.30 , następnie torpeda żeby ogarnąć małego na wyjście, 10 min spacerku po starszaka, do osiedlaka po kawę i z powrotem w domu. Dzisiaj na obiad gniocchi z sosem pomidorowym z mascarpone.
Ja pewnie zjem bez sosu 😂
Ty jak zwykle mi tu robisz smaki 🥴 ja myślę cos z pomidorami i mozzarella dzis na kolację zrobić 🤤 i jeszcze chodzi za mna mrożona kawusia z kostkami lodu i syropem kokosowym 😍

reklama
Do góry