A który tydzień u ciebie ?ja również pierwsza w czwartek
reklama
Tinulka
Moderator
Ja też położyłam się tylko na chwilkę a obudziłam się po półtorej godzinyBoże ,nawet nie wiem kiedy usnęłam i 2 godziny mnie nie było. Dobrze że nie miałam ziemniaków na gazie
Chyba poranna adrenalina wyprawiania Syna do szkoły przyćmiła mój obciążony stan i mózg....A! Oczywiście kluczyka do szatni mu nie dałam...Na szczęście ma z kolegą ale to 1 klasisci wiec sam pomyśli albo i nie wiec dobrze że woźna pilotowała sytuację. Jeszcze 2 raz jechałam z tym pikolonym kluczykiem aaaa...Brawo ja
Będę trzymać kciukiHej dziewczyny, mnie nadal całe dnie mdli I jestem śpiącą więc na jakiś czas wypadłam z forum ale śledzę Wasze wpisy. Jutro mam już 2 usg mam nadzieję,że już z większą fasolką bo to jakoś 7+1 będzie
Betty2
Fanka BB :)
I na zdrowie!Ja też położyłam się tylko na chwilkę a obudziłam się po półtorej godziny
Sajfik
Mi tez czasem zegarek sie zatrzymuje, system wysiada i zasypiam w minutę i śpię jak kamień. Potem budze się wyspana z myślą ze chyba przespałam pół dnia, panicznie sprawdzam telefon a tam minęło tylko 20 min czasem mam takie zwarcia że mnie zmiata z tego świata na godzinkę lub półtorej.Ja też położyłam się tylko na chwilkę a obudziłam się po półtorej godziny
Hejka- zjazd energii 13-14.30 , następnie torpeda żeby ogarnąć małego na wyjście, 10 min spacerku po starszaka, do osiedlaka po kawę i z powrotem w domu. Dzisiaj na obiad gniocchi z sosem pomidorowym z mascarpone.
Ja pewnie zjem bez sosu
Ja pewnie zjem bez sosu
Sajfik
Ty jak zwykle mi tu robisz smaki ja myślę cos z pomidorami i mozzarella dzis na kolację zrobić i jeszcze chodzi za mna mrożona kawusia z kostkami lodu i syropem kokosowymHejka- zjazd energii 13-14.30 , następnie torpeda żeby ogarnąć małego na wyjście, 10 min spacerku po starszaka, do osiedlaka po kawę i z powrotem w domu. Dzisiaj na obiad gniocchi z sosem pomidorowym z mascarpone.
Ja pewnie zjem bez sosu
reklama
oj z chęcią bym zjadła taki obiad jeszcze jak u ktoś inny go zrobił zwłaszcza ta sałata ze śmietana do mnie przemawiaU nas ziemniaczki,jajko sadzone i sałatka ze śmietaną. Tylko Em w akcji zaginął i na jajka czekam
O taką kawę to bym może dała radę