reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Ja strasznie śpię przez to moje źle samopoczucie :( ani to zasnąć, ani to spać

Ja biust mam trochę wyżej i trochę pełniejszy;)

A tak mnie jakoś naszło aby Ciebie Betty zapytać czy masz dużo rzeczy wyprawowych po synku? Ja ja miałam problem z oddawaniem/sprzedawaniem, a jak już zaczęło iść to dwie kreski wyszły i pojawiła się nadzieja [emoji28]
To bys sobie mogła rękę podać z moim Em bo on ...pewny syna...juz sie na strych szykuje...
Fakt trochę lat już minęło to młody będzie lekko retro/oryginalny styl miał 😉
Tez mam problem z oddawaniem ubrań bo raz, że nie miałam komu a dwa że naprasowalam się,naskladalam nie raz, fotek 1000- czego nie lubię... a matki nosem kręcące lub za Kinder jajo z łaską wzięły. Rynek nasycony wiem, na nie wiem jaki biznes nie liczyłam ale wiem co mam i od gerbera uwalanego nie wystawiam...jednak jak za to Kinder jajo podjechał kiedyś Merc a Em był w domu...to sie w głowę popukał i skończyło się forumowe fotosprzedawanie.
A wracając do tematu- jak bedzie córka to worki pójdą do PCK bez sentymentu tylko Em zerknie czy jaki mol na strychu nie szalał.

A poza tym witam sie
Spałam,wstałam połamana w mięśniach brzucha jak stara babka...wiec rozruch poranny powolny

Kciuki za wizyty

Ostatnia edycja:
reklama
Ja od rana mam mega mdłości... znowu. Czyli tak łatwojak myślałam nie minie.
Za to pobieranie super. Co prawda myślałam że zwymiotuje na podłogę ale było pusto więc szybko załatwiłam. Pielęgniarka tak się delikatnie wkłuła że nic nie poczułam:)

To bys sobie mogła rękę podać z moim Em bo on ...pewny syna...juz sie na strych szykuje...
Fakt trochę lat już minęło to młody będzie lekko retro/oryginalny styl miał [emoji6]
Tez mam problem z oddawaniem ubrań bo raz, że nie miałam komu a dwa że naprasowalam się,naskladalam nie raz, fotek 1000- czego nie lubię... a matki nosem kręcące lub za Kinder jajo z łaską wzięły. Rynek nasycony wiem, na nie wiem jaki biznes nie liczyłam ale wiem co mam i od gerbera uwalanego nie wystawiam...jednak jak za to Kinder jajo podjechał kiedyś Merc a Em był w domu...to sie w głowę popukał i skończyło się forumowe fotosprzedawanie.
A wracając do tematu- jak bedzie córka to worki pójdą do PCK bez sentymentu tylko Em zerknie czy jaki mol na strychu nie szalał.

A poza tym witam sie
Spałam,wstałam połamana w mięśniach brzucha jak stara babka...wiec rozruch poranny powolny

Kciuki za wizyty
Ubrania to temat rzeka ;) ja mam jakieś 56-62-68, potem luka i jakieś 98-104.

Teraz ubranka na Ukrainie potrzebne. Nie chciałam oddawać za darmo, bo mnie to cwaniactwo przerażało, a robienie zdjęć i wystawianie na sprzedaz to syfyzowe pracę

Bardziej miałam na myśli jakieś łóżeczko, wózek... Bo my mieliśmy fajny wozek, długo wystawiony na sprzedaż, sprzedał się, a tu niespodzianka [emoji16]

Ja się kąpię w sumie normalnie, ale pewnie woda ma do 38, bo u mnie na piecu jest 43 nastawione a jednak z zimną mieszam trochę, no i wiadomo,woda się wychładza od wanny.
Ja mam pełno ubranek po dzieciach, i dla chłopca i dla dziewczynki.
Samopoczucie raczej kiepskie dzisiaj, ale może jakoś dam radę coś w domu ogarnąć, zrobić obiad. No i się trochę stresuję, bo wieczorem lekarz. I to o 20.20 a ja ostatnio już o 19 śpię z córą, więc mam nadzieję, że nie dopadnie mnie niemoc ;)

Ubrania to temat rzeka ;) ja mam jakieś 56-62-68, potem luka i jakieś 98-104.

Teraz ubranka na Ukrainie potrzebne. Nie chciałam oddawać za darmo, bo mnie to cwaniactwo przerażało, a robienie zdjęć i wystawianie na sprzedaz to syfyzowe pracę

Bardziej miałam na myśli jakieś łóżeczko, wózek... Bo my mieliśmy fajny wozek, długo wystawiony na sprzedaż, sprzedał się, a tu niespodzianka [emoji16]
Wózek mam w razie w.... reszta poszła ...ale teraz okazyjnie można coś zawsze kupić, damy rade

Dziewczyny, a jak sytuacja z tym prywatnym forum?
Będziemy przechodzić, żeby się swobodniej rozmawiało, czy wrzucało zdjęcia z usg?
No ja jestem za. I wtedy za utworzeniem wątku do wizyt, jakiś pytań na cito, wyprawowych i ogólnego - ale to wiadomo, wszystko z czasem. Teraz na ogólnym forum jest post jakieś laski, która ma 16 lat, troll jak nic. Jak mają nas takie trolle czytać to trochę przykre...

reklama
Hej dziewczyny... ja dzisiaj beznadziejnie, w nocy zaczęłam wymiotować i jak na razie końca nie widzę. Wszystko już mnie boli, dobrze, że mąż odwiózł syna do żłobka to umieram w spokoju. Myślałam, że na mdłościach się skończy a tu niespodzianka. Trzymajcie się 😘

Do góry