Betty2
Fanka BB :)
To bys sobie mogła rękę podać z moim Em bo on ...pewny syna...juz sie na strych szykuje...Ja strasznie śpię przez to moje źle samopoczucie ani to zasnąć, ani to spać
Ja biust mam trochę wyżej i trochę pełniejszy
A tak mnie jakoś naszło aby Ciebie Betty zapytać czy masz dużo rzeczy wyprawowych po synku? Ja ja miałam problem z oddawaniem/sprzedawaniem, a jak już zaczęło iść to dwie kreski wyszły i pojawiła się nadzieja [emoji28]
Fakt trochę lat już minęło to młody będzie lekko retro/oryginalny styl miał
Tez mam problem z oddawaniem ubrań bo raz, że nie miałam komu a dwa że naprasowalam się,naskladalam nie raz, fotek 1000- czego nie lubię... a matki nosem kręcące lub za Kinder jajo z łaską wzięły. Rynek nasycony wiem, na nie wiem jaki biznes nie liczyłam ale wiem co mam i od gerbera uwalanego nie wystawiam...jednak jak za to Kinder jajo podjechał kiedyś Merc a Em był w domu...to sie w głowę popukał i skończyło się forumowe fotosprzedawanie.
A wracając do tematu- jak bedzie córka to worki pójdą do PCK bez sentymentu tylko Em zerknie czy jaki mol na strychu nie szalał.
A poza tym witam sie
Spałam,wstałam połamana w mięśniach brzucha jak stara babka...wiec rozruch poranny powolny
Kciuki za wizyty
Ostatnia edycja: