reklama
dzień, tak chciałybyśmy. Już się odzywamDzień dobry. Przychodzę z pytaniem, czy utworzyć wam dział zamknięty, do którego dostęp będą miały tylko osoby, które zaakceptujecie. Jeśli tak - potrzebuję, żeby któraś z was się do mnie zgłosiła na priv. Zobacz załącznik 1371746
mrsmiki_94
Fanka BB :)
Były plany na prywatny wątek, ja jestem w każdym razie chętna Twrmin mam co prawda na 8.10 ale to z OM. Z usg poznam dopiero na wizycie 2.03
Balbinka00
Zaciekawiona BB
Ja wg om 02.10, a wg usg 10.10 kolejna wizyta potwierdzi jaki dokładnie
Sajfik
Dobry pomysł, dziewczyny robimy jak inni prywatną grupę dla naszych spraw? Co myślicie?Dzień dobry. Przychodzę z pytaniem, czy utworzyć wam dział zamknięty, do którego dostęp będą miały tylko osoby, które zaakceptujecie. Jeśli tak - potrzebuję, żeby któraś z was się do mnie zgłosiła na priv. Zobacz załącznik 1371746
gratulacjeCześć dziewczyny testowanie u mnie było 19.02 , dzień przed moimi urodzinami I jak widać na załączniku wyszły dwie kreseczki.
reklama
Sajfik
Gratulacje ! Mi też akurat sie podobnie trafiło, ale termin sie pewnie jeszcze zmieni. Urodziny mam 22 pazdziernika a termin z OM wychodzi narazie na 23 pazdziernik.Cześć dziewczyny testowanie u mnie było 19.02 , dzień przed moimi urodzinami I jak widać na załączniku wyszły dwie kreseczki.