reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Nie lepiej urlop zostawić na później po macierzyńskim. L4 w ciąży jest 100% płatne

Coś w tym jest, mój 4-latek, zaczął znowu bardziej przytulać się do cycusiów. Mówi, że zjadłby mleczko, ja mam wrażenie że on coś czuje. Był długi kp 2.7roku, ale później ta faza na cycusia mu minęła a teraz znowu.

Ja jestem po dwóch poronieniach i mi lekarz zlecił badania genetyczne itd. wyszły mutacje, ale pierwsza ciąża bezproblemowa( zajście i utrzymanie). Ja teraz mam masę leków i mam nadzieję, że pomogą utrzymać ta ciążę.
Więc sobie myślę, że u mnie gdyby nie leki to mogłaby być zagrożona.

My dziś na śniadanie jedliśmy gofry szpinakowe, serek i powidła śliwkowe+owoce. Mam swoje powidła oczywiście kwaśne 🙈
Młody został w domu bo ma chrypę od kilku dni, nie wiem czy coś mu się rozwija czy od mówienia, on non stop nawija.
No właśnie córcia też jakby więcej się do mnie tulila, i wszystko z mamą i po ręce mnie głaszcze i całuje i rece pod bluzkę wkłada... 😃 chyba dzieciaki mają czują🥰
Ja miałam puste jajo, z tego co mi dr mówiła to zwyczajnie tak się zdarza i akurat na mnie trafilo. Ale na 100% nie wiem bo nie robiliśmy żadnych badań.

Nie lepiej urlop zostawić na później po macierzyńskim. L4 w ciąży jest 100% płatne

Coś w tym jest, mój 4-latek, zaczął znowu bardziej przytulać się do cycusiów. Mówi, że zjadłby mleczko, ja mam wrażenie że on coś czuje. Był długi kp 2.7roku, ale później ta faza na cycusia mu minęła a teraz znowu.

Ja jestem po dwóch poronieniach i mi lekarz zlecił badania genetyczne itd. wyszły mutacje, ale pierwsza ciąża bezproblemowa( zajście i utrzymanie). Ja teraz mam masę leków i mam nadzieję, że pomogą utrzymać ta ciążę.
Więc sobie myślę, że u mnie gdyby nie leki to mogłaby być zagrożona.

My dziś na śniadanie jedliśmy gofry szpinakowe, serek i powidła śliwkowe+owoce. Mam swoje powidła oczywiście kwaśne 🙈
Młody został w domu bo ma chrypę od kilku dni, nie wiem czy coś mu się rozwija czy od mówienia, on non stop nawija.
No właśnie córcia też jakby więcej się do mnie tulila, i wszystko z mamą i po ręce mnie głaszcze i całuje i rece pod bluzkę wkłada... 😃 chyba dzieciaki mają czują🥰
Ja miałam puste jajo, z tego co mi dr mówiła to zwyczajnie tak się zdarza i akurat na mnie trafilo. Ale na 100% nie wiem bo nie robiliśmy żadnych badan.

Dzień dobry. Przychodzę z pytaniem, czy utworzyć wam dział zamknięty, do którego dostęp będą miały tylko osoby, które zaakceptujecie. Jeśli tak - potrzebuję, żeby któraś z was się do mnie zgłosiła na priv.
ciaza_gora_zostałam.jpg

reklama
Do góry