Limonkaaa88
Fanka BB :)
O rety przykro mi bardzo coraz bardziej obawiam się i swojej wizyty ajNie ma akcji serca. Znowu... Żegnam się z Wami i życzę samych sukcesów i donoszonych ciąż
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O rety przykro mi bardzo coraz bardziej obawiam się i swojej wizyty ajNie ma akcji serca. Znowu... Żegnam się z Wami i życzę samych sukcesów i donoszonych ciąż
Ja też już bym chciała coś kupić, chociaż jednego malutkiego ale się boję jeszcze może za tydzień po wizycie zaszaleje narazie tylko przeglądam internety i wszystko jest takie ładne i słodkieHej.
Byłam z mężem po części do auta i po drodze była fabryka Szumisiów i skręciliśmy żeby zakląć rzeczywistość .
Kupiliśmy szumiącego króliczka Zobacz załącznik 1370516
Ja też się boję kupować a tyle rzeczy mi się podoba! Też kiedyś chce dziecku kupić misia szumisiaJa też już bym chciała coś kupić, chociaż jednego malutkiego ale się boję jeszcze może za tydzień po wizycie zaszaleje narazie tylko przeglądam internety i wszystko jest takie ładne i słodkie
Dziękuję. Jeszcze musze zrobić za dwa dni i sprawdzić przyrost ale u mnie narazie toOm 5.01, inseminacja 17.01
Beta 5.02 966
Beta 7.02 2226
Ja właśnie najbardziej boję się tej szyjki. Mi co prawda zaczęła od 28 tc się skracać, ale to było bardzo długie 12 tygodni. Ostatecznie urodziłam w terminie.Teraz mam 2,6 cm. W poprzednich ciążach też miałam problemy ale taka długość miałam dopiero w 20 tc a nie w 7. W okolicy 30 tc skracała się do około 1,3 cm. No i dlatego też pierwsza ciąża się zakończyła w 35 tc.
No okropne to jest, cały czas się o tym myśli. Ja mam naszczescie takiego ginka ze mu ufam bardzo. Mówił że wytrzymam bez pessara i szwu i tak było. Kontrolowałam u niego co jakiś czas. Za dwa tygodnie też do niego idę i jestem ciekawa opinii.Ja właśnie najbardziej boję się tej szyjki. Mi co prawda zaczęła od 28 tc się skracać, ale to było bardzo długie 12 tygodni. Ostatecznie urodziłam w terminie.
O kurde przykro mi słońce
Nie martw się to że mam pecha w życiu nie znaczy że Ty też będziesz mieć. Nie martw się, będzie dobrze :-)O rety przykro mi bardzo coraz bardziej obawiam się i swojej wizyty aj