reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Cześć dziewczyny, ja też w nocy bardzo kiepsko spałam. Budziłam się z atakami paniki że coś jest nie tak. To nie jest normalne ale chyba te pierwsze miesiące takie są. Na początku wgl do mnie nie docierało że to ciąża a od pierwszej wizyty ciężko było by mi się pogodzić z faktem ze może być coś nie tak. Jeszcze 7 dni do kolejnej i wtedy może już się uspokoję jak usłyszę serkuszko ♥️

Hej.
Byłam z mężem po części do auta i po drodze była fabryka Szumisiów i skręciliśmy żeby zakląć rzeczywistość 🤦.
Kupiliśmy szumiącego króliczka 🥰Zobacz załącznik 1370516
Ja też już bym chciała coś kupić, chociaż jednego malutkiego ale się boję jeszcze 🙈 może za tydzień po wizycie zaszaleje :) narazie tylko przeglądam internety i wszystko jest takie ładne i słodkie

Ja też już bym chciała coś kupić, chociaż jednego malutkiego ale się boję jeszcze 🙈 może za tydzień po wizycie zaszaleje :) narazie tylko przeglądam internety i wszystko jest takie ładne i słodkie
Ja też się boję kupować a tyle rzeczy mi się podoba! Też kiedyś chce dziecku kupić misia szumisia 😍
wiecie, gdzieś kiedyś przeczytałam, że każde dziecko nawet już aniołek powinien mieć swojego misia i tak się wzruszyłam jak to przeczytałam ;)

U mnie podobnie. Od czasu, kiedy zobaczyłam dwie kreski, noce są nie przespane, codzienne pobudki w środku nocy i koniec, ciężko jest zasnąć, A znowu popołudniami mnie łapią drzemki, ale dosłownie po kilka razy 20-30 minutowe,

Om 5.01, inseminacja 17.01
Beta 5.02 966
Beta 7.02 2226
Dziękuję. Jeszcze musze zrobić za dwa dni i sprawdzić przyrost ale u mnie narazie to
Om 13.01,
Beta 17.02 854,73 mIU/ml 35d
Beta 19.02 - do zrobienia

Tyle z Was mialo woecej niz 854 w 5+0 ze sie martwie zeza niskie beta jak na 35 dzień :(

Ostatnia edycja:
Teraz mam 2,6 cm. W poprzednich ciążach też miałam problemy ale taka długość miałam dopiero w 20 tc a nie w 7. W okolicy 30 tc skracała się do około 1,3 cm. No i dlatego też pierwsza ciąża się zakończyła w 35 tc.
Ja właśnie najbardziej boję się tej szyjki. Mi co prawda zaczęła od 28 tc się skracać, ale to było bardzo długie 12 tygodni. Ostatecznie urodziłam w terminie.

Ja właśnie najbardziej boję się tej szyjki. Mi co prawda zaczęła od 28 tc się skracać, ale to było bardzo długie 12 tygodni. Ostatecznie urodziłam w terminie.
No okropne to jest, cały czas się o tym myśli. Ja mam naszczescie takiego ginka ze mu ufam bardzo. Mówił że wytrzymam bez pessara i szwu i tak było. Kontrolowałam u niego co jakiś czas. Za dwa tygodnie też do niego idę i jestem ciekawa opinii.

reklama
Do góry