mrsmiki_94
Fanka BB :)
ale superJa po pierwszym zerknięciu na dzidziutka. Coś tam było widać, najważniejsze, że pęcherzyk w macicy. Za dwa tygodnie idę podejrzeć serduszko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale superJa po pierwszym zerknięciu na dzidziutka. Coś tam było widać, najważniejsze, że pęcherzyk w macicy. Za dwa tygodnie idę podejrzeć serduszko
ja też [emoji16]Jeśli chodzi o urodziny to ja z lipca [emoji16]
13 tydzień to trochę późno, ja to bym tyle nie wytrzymałaHej dziewczyny, widze że forum tętni życiem, ja to w tygodniu zalatana jestem bo ogarniam te moje dwa wariaty i pracuje zdalnie, dopiero w weekend kiedy mąż w domu mam troche czasu dla siebie, ale nie narzekam, bo przynajmniej głupie myśli mnie nie nachodzą.
Zastanawiam sie co to z moim pierwszym usg zrobić, czy czekać do 13 tyg. czy gdzieś sie umawiać prywatnie wcześniej. Niestety prowadzenie ciąży w UK mocno odbiega od tego w Polsce i najlepiej by było jakbym była swoim własnym lekarzem [emoji1]
Coś tu było u urodzinach, ja też z sierpnia, kończę 35.
A swoją drogą naliczyłam że jest już nas ponad 30 [emoji16] fajnie byłoby gdzieś zrobić jakąś liste i kto na kiedy ma termin.
Ja teżJeśli chodzi o urodziny to ja z lipca
Też bym absolutnie nie wytrzymała do 13...:O To straszne że dopiero tak późno w niektórych krajach można pójść, nie strasząc nikogo ale tysiąc rzeczy może się do tego czasu zdarzyć, tak jakby sobie nie zdawali z tego sprawy :O Co jak co, ale w Polsce prywatna opieka jest rewelacyjna...13 tydzień to trochę późno, ja to bym tyle nie wytrzymała
w Belgii chodzi się w 8 tygodniu a ja ledwo co wtrzymuje z tym czekaniem [emoji51]
I jaja też [emoji16]
13 tydzień to trochę późno, ja to bym tyle nie wytrzymała
w Belgii chodzi się w 8 tygodniu a ja ledwo co wtrzymuje z tym czekaniem [emoji51]
no i pewnie też nie wytrzymam, tyle dobrze że jest tu troche polskich prywatnych klinik to można się poratować dużo by opowiadać na temat tutejszej opieki nad ciężarną, brak istotnych badań, ale już to przerabiłam dwa razy także i teraz dam rade.Ja też
Też bym absolutnie nie wytrzymała do 13...:O To straszne że dopiero tak późno w niektórych krajach można pójść, nie strasząc nikogo ale tysiąc rzeczy może się do tego czasu zdarzyć, tak jakby sobie nie zdawali z tego sprawy :O Co jak co, ale w Polsce prywatna opieka jest rewelacyjna...
mi wyszedł chłopak i się zgadzało, teraz dziewczynka nibyno i pewnie też nie wytrzymam, tyle dobrze że jest tu troche polskich prywatnych klinik to można się poratować dużo by opowiadać na temat tutejszej opieki nad ciężarną, brak istotnych badań, ale już to przerabiłam dwa razy także i teraz dam rade.
Dziewczyna sprawdzacie ten słynny chiński kalendarz płci? mi dwa razy wychodził chłopak i sie sprawdziło bo mam dwóch synów i teraz kurka wodna też wychodzi chłopak, a ja bym chciała jedną córeczke mieć.
no i pewnie też nie wytrzymam, tyle dobrze że jest tu troche polskich prywatnych klinik to można się poratować dużo by opowiadać na temat tutejszej opieki nad ciężarną, brak istotnych badań, ale już to przerabiłam dwa razy także i teraz dam rade.
Dziewczyna sprawdzacie ten słynny chiński kalendarz płci? mi dwa razy wychodził chłopak i sie sprawdziło bo mam dwóch synów i teraz kurka wodna też wychodzi chłopak, a ja bym chciała jedną córeczke mieć.