reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

No wagi nie masz złej bo na ten tydzień to według pewnej tabeli to 50centyl. A wagę się wylicza na podstawie wymiarów to nie wiem czemu masz 25 🧘

reklama
jaaacie, duża przerwa... ja robię co 3tyg na każda wizytę. wydaje mi się że 2-3tyg to dobry odstęp, żeby sprawdzić postęp, wcześniej chyba nie ma sensu 🙂
No ja na NFZ powinnam mieć co 4tyg wizyty ale zawsze coś wpadło że byłam w między czasie ale na badania pilnują swoich wytycznych nawet kiedy są bakterie czy zaniżone wyniki nie dadzą więcej badań w innych kierunkach niż to co mają wpisane w normę.

No ja na NFZ powinnam mieć co 4tyg wizyty ale zawsze coś wpadło że byłam w między czasie ale na badania pilnują swoich wytycznych nawet kiedy są bakterie czy zaniżone wyniki nie dadzą więcej badań w innych kierunkach niż to co mają wpisane w normę.
Dobrze że choć USG robil i sprawdzal a nie walnął tekstem że limit wyczerpany 🤦

Ja po wizycie, moja mała bardzo nadgoniła wagowo i dzisiaj miała 1570 g. Więc wg mojego pierwotnego terminu z USG powinno być dzisiaj 29 TC, ale gin już wpisał w kartę 30 TC tak jak z miesiączki. Ale powiem Wam, że czułam , że bardzo teraz rosła, bo skóra była napięta, nawet wyskoczyły jakieś nowe rozstępy i brzuch też widocznie urósł. Jest ułożona już głókowo, niestety mocno mi już naciska na krocze i muszę się wybrać do fizjoterapeutki, bo coraz ciężej mi chodzić i siedzieć. Lekarz też zauważył w badaniu, że śluzówka jest przekrwiona. Z szyjką wszystko dobrze :) tardyferon i B12 bez zmian

Ja po wizycie, moja mała bardzo nadgoniła wagowo i dzisiaj miała 1570 g. Więc wg mojego pierwotnego terminu z USG powinno być dzisiaj 29 TC, ale gin już wpisał w kartę 30 TC tak jak z miesiączki. Ale powiem Wam, że czułam , że bardzo teraz rosła, bo skóra była napięta, nawet wyskoczyły jakieś nowe rozstępy i brzuch też widocznie urósł. Jest ułożona już głókowo, niestety mocno mi już naciska na krocze i muszę się wybrać do fizjoterapeutki, bo coraz ciężej mi chodzić i siedzieć. Lekarz też zauważył w badaniu, że śluzówka jest przekrwiona. Z szyjką wszystko dobrze :) tardyferon i B12 bez zmian
To bardzo ładnie waży 😁 jest co dźwigać już hehe

reklama
Pytanie do dziewczyn z Wrocławia i okolic. Gdzie jest największy wybór wózków dziecięcych, tak aby sobie pooglądać na żywo?

Do góry