reklama
kociamama.
Moderator
Mam juz wyniki glukozy
Na czczo: 73,2
Po 1h: 131,2
Po 2: 120,9
Na czczo: 73,2
Po 1h: 131,2
Po 2: 120,9
kaha216
Moderator
jaaacie, duża przerwa... ja robię co 3tyg na każda wizytę. wydaje mi się że 2-3tyg to dobry odstęp, żeby sprawdzić postęp, wcześniej chyba nie ma sensuNic nie mówił ..a morfologię dopiero dostanę żeby wyniki przynieść w 34tyg ciąży.
No ja na NFZ powinnam mieć co 4tyg wizyty ale zawsze coś wpadło że byłam w między czasie ale na badania pilnują swoich wytycznych nawet kiedy są bakterie czy zaniżone wyniki nie dadzą więcej badań w innych kierunkach niż to co mają wpisane w normę.jaaacie, duża przerwa... ja robię co 3tyg na każda wizytę. wydaje mi się że 2-3tyg to dobry odstęp, żeby sprawdzić postęp, wcześniej chyba nie ma sensu
Dobrze że choć USG robil i sprawdzal a nie walnął tekstem że limit wyczerpanyNo ja na NFZ powinnam mieć co 4tyg wizyty ale zawsze coś wpadło że byłam w między czasie ale na badania pilnują swoich wytycznych nawet kiedy są bakterie czy zaniżone wyniki nie dadzą więcej badań w innych kierunkach niż to co mają wpisane w normę.
olala25
Fanka BB :)
Ja po wizycie, moja mała bardzo nadgoniła wagowo i dzisiaj miała 1570 g. Więc wg mojego pierwotnego terminu z USG powinno być dzisiaj 29 TC, ale gin już wpisał w kartę 30 TC tak jak z miesiączki. Ale powiem Wam, że czułam , że bardzo teraz rosła, bo skóra była napięta, nawet wyskoczyły jakieś nowe rozstępy i brzuch też widocznie urósł. Jest ułożona już głókowo, niestety mocno mi już naciska na krocze i muszę się wybrać do fizjoterapeutki, bo coraz ciężej mi chodzić i siedzieć. Lekarz też zauważył w badaniu, że śluzówka jest przekrwiona. Z szyjką wszystko dobrze tardyferon i B12 bez zmian
To bardzo ładnie waży jest co dźwigać już heheJa po wizycie, moja mała bardzo nadgoniła wagowo i dzisiaj miała 1570 g. Więc wg mojego pierwotnego terminu z USG powinno być dzisiaj 29 TC, ale gin już wpisał w kartę 30 TC tak jak z miesiączki. Ale powiem Wam, że czułam , że bardzo teraz rosła, bo skóra była napięta, nawet wyskoczyły jakieś nowe rozstępy i brzuch też widocznie urósł. Jest ułożona już głókowo, niestety mocno mi już naciska na krocze i muszę się wybrać do fizjoterapeutki, bo coraz ciężej mi chodzić i siedzieć. Lekarz też zauważył w badaniu, że śluzówka jest przekrwiona. Z szyjką wszystko dobrze tardyferon i B12 bez zmian
kaha216
Moderator
możnaA powiedzcie mi biorące Acard, czy n
Można go połączyć z Paracetamolem?
reklama