reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Najważniejszy żę zdrowy!! ❤️ ja też chciałąbym córcie ale obawiam się że poczuję to samo jak usłyszę że syn - więc podchodzę kombinatorsko i nastawiam się na syna 😅 jak sie okaże żę córka to bede szczesliwa i miło zaskoczona. A jak syn to bede juz nastawiona :D Oczywiście najważniejsze zeby malenstwo było zdrowę, tez caly czas mysle o tym aby było zdrowiutkie i silne. Ale z tyłu głowy kibicuję by wyszła córcia 🥴❤️
sprytnie, sprytnie😎😎 na wątku o ivf większość dziewczynek sie rodzi, nie wiedzieć czemu🤔🤔moze i tu większość będzie miało córki a ja syna i będzie mial duzy wybor przy szukaniu żony 🤣🤣🤣🥰🥰

Dziewczyny, a ja mam takie pytanko, może będziecie wiedziały. Wiem, że sery można tylko takie z mleka pasteryzowanego. Chcialam zrobic risotto i kupiłam grana padano, w składzie którego jest "mleko surowe". Czy po obróbce termicznej będzie się nadawał czy raczej nie powinnam go jeść?

Pewnie albo już zjadłaś albo umarłaś z głodu 😅 ale jak coś to sery długodojrzewające są bezpieczne. Przez to długie dojrzewanie właśnie.

Ta moja fasolka musi mieć mnie tak dość .. od tego kaszlu i kataru.. ze dajcie spokój. Martwię się czy nie za często kaszle i spinam ten brzuch.. No mam już zryty beret. Ale się martwię na nowo. 😐

Jestem po usg- wg usg 11t1d. Według doktora zdrowy bobas🥰🥰 serducho jak dzwon, przepływy ok, wody plodowe ok🥰🥰 pytał czy płeć chce znać. Mówię, że wiem chlopiec bo badalismy zarodki. " a jest Pani pewna? Bo poki co to dziewczynka ale zobaczymy pozniej" haha " zobaczymy kto lepszy genetyk" 🤣🤣🤣

Teraz czekamy na prenatalne🥰🥰

Nie noooo czemu ja dopiero 7+1! Też już chce takiego giganta 😁
Gratulacje ❤❤❤

Ta moja fasolka musi mieć mnie tak dość .. od tego kaszlu i kataru.. ze dajcie spokój. Martwię się czy nie za często kaszle i spinam ten brzuch.. No mam już zryty beret. Ale się martwię na nowo. 😐

Spokojnie, za pare miesięcy dwie nocki przez nią zarwiesz i bedziecie kwita 😅
A tak poważnie, to nasze ciała są niesamowite, chronią te cuda. Nie martw się, fasolka ma ciepło, miękko i bezpiecznie.

reklama
Do góry