reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Jak dobrze czytać, że nie tylko ja mam problem z jedzeniem.
Za tydzień na wizycie wezmę od lekarza jakieś tabletki na te mdlosci i wymioty, bo nie zniosę. Nie chcę się męczyć jak w pierwszej ciąży do samego końca z tym 🤢

Jak dobrze czytać, że nie tylko ja mam problem z jedzeniem.
Za tydzień na wizycie wezmę od lekarza jakieś tabletki na te mdlosci i wymioty, bo nie zniosę. Nie chcę się męczyć jak w pierwszej ciąży do samego końca z tym 🤢
Tez czekam na spotkanie z polozna, zeby poprosic o cos na mdlosci, bo za bardzo mi sie w glowie co rano kreci, a przy dwojce dzieci nie moge sobie po prostu lezec i nic nie robic....

Najgorsze ze zapachy też nie pomagają. Pranie wieszałam i mam dość,do tego zapach tych sadzonych jajek...Jak wywietrze to mi zimno...nie umiem sobie dogodzić. Robie coś to słabo,nie robię to ile można siedzieć ehhh

Apropo zapachów, jak ja się cieszę że mam katar i nie wszystko do mnie dociera 😅 trochę sobie dodatkowych wrażeń zaoszczędziłam przeziębieniem

Apropo zapachów, jak ja się cieszę że mam katar i nie wszystko do mnie dociera 😅 trochę sobie dodatkowych wrażeń zaoszczędziłam przeziębieniem
Ja co chwilę sprawdzam córce pieluszkę czy nie zrobiła kupy, bo mi śmierdzi a sie okazuje że nie zrobila.. :) Dzisiaj ciągle mi zimno, ubrana w sweter i termiczną koszulkę :))

Najgorsze ze zapachy też nie pomagają. Pranie wieszałam i mam dość,do tego zapach tych sadzonych jajek...Jak wywietrze to mi zimno...nie umiem sobie dogodzić. Robie coś to słabo,nie robię to ile można siedzieć ehhh
OOOOO to to to!Odswiezacze powietrza fu. MOje ukochane lilie- fu, pranie fu, obiady fu, a jak trzeba malemu tylek wyczyscic po dwojce to juz w ogole jest armagedon -_-

Non stop mi zimno,
w nocy za goraco i budze sie zapocona z kostkami lodu zamiast stop, non stop kreci mi sie w glowie, wyrzuty sumienia ze nie mam sily wyjsc z dzieciakami z domu jak jest ladna pogoda, bo boje sie, ze zaslabne bedac z dwojka sama na ulicy....
W domu staram sie cos tam ogarniac, ale nie mam sily na zbyt wiele, bo kazda chemia poza chusteczkami malego mi przeszkadza.... a ile mozna siedziec i nic nie robic....?

OOOOO to to to!Odswiezacze powietrza fu. MOje ukochane lilie- fu, pranie fu, obiady fu, a jak trzeba malemu tylek wyczyscic po dwojce to juz w ogole jest armagedon -_-

Non stop mi zimno,
w nocy za goraco i budze sie zapocona z kostkami lodu zamiast stop, non stop kreci mi sie w glowie, wyrzuty sumienia ze nie mam sily wyjsc z dzieciakami z domu jak jest ladna pogoda, bo boje sie, ze zaslabne bedac z dwojka sama na ulicy....
W domu staram sie cos tam ogarniac, ale nie mam sily na zbyt wiele, bo kazda chemia poza chusteczkami malego mi przeszkadza.... a ile mozna siedziec i nic nie robic....?
Jak ja Cię rozumiem 😉 Dzisiaj piękne słońce i cały dzień w domu, bo bałam się czy dam sobie radę sama z dzieckiem

Ja dzisiaj ciasto drożdżowe zagniatalam i mnie zapach odrzucał...
W poprzednich ciążach tak nie miałam..

reklama
Do góry