reklama
Tez czekam na spotkanie z polozna, zeby poprosic o cos na mdlosci, bo za bardzo mi sie w glowie co rano kreci, a przy dwojce dzieci nie moge sobie po prostu lezec i nic nie robic....Jak dobrze czytać, że nie tylko ja mam problem z jedzeniem.
Za tydzień na wizycie wezmę od lekarza jakieś tabletki na te mdlosci i wymioty, bo nie zniosę. Nie chcę się męczyć jak w pierwszej ciąży do samego końca z tym
Ja co chwilę sprawdzam córce pieluszkę czy nie zrobiła kupy, bo mi śmierdzi a sie okazuje że nie zrobila.. Dzisiaj ciągle mi zimno, ubrana w sweter i termiczną koszulkę )Apropo zapachów, jak ja się cieszę że mam katar i nie wszystko do mnie dociera trochę sobie dodatkowych wrażeń zaoszczędziłam przeziębieniem
OOOOO to to to!Odswiezacze powietrza fu. MOje ukochane lilie- fu, pranie fu, obiady fu, a jak trzeba malemu tylek wyczyscic po dwojce to juz w ogole jest armagedon -_-Najgorsze ze zapachy też nie pomagają. Pranie wieszałam i mam dość,do tego zapach tych sadzonych jajek...Jak wywietrze to mi zimno...nie umiem sobie dogodzić. Robie coś to słabo,nie robię to ile można siedzieć ehhh
Non stop mi zimno,
w nocy za goraco i budze sie zapocona z kostkami lodu zamiast stop, non stop kreci mi sie w glowie, wyrzuty sumienia ze nie mam sily wyjsc z dzieciakami z domu jak jest ladna pogoda, bo boje sie, ze zaslabne bedac z dwojka sama na ulicy....
W domu staram sie cos tam ogarniac, ale nie mam sily na zbyt wiele, bo kazda chemia poza chusteczkami malego mi przeszkadza.... a ile mozna siedziec i nic nie robic....?
Jak ja Cię rozumiem Dzisiaj piękne słońce i cały dzień w domu, bo bałam się czy dam sobie radę sama z dzieckiemOOOOO to to to!Odswiezacze powietrza fu. MOje ukochane lilie- fu, pranie fu, obiady fu, a jak trzeba malemu tylek wyczyscic po dwojce to juz w ogole jest armagedon -_-
Non stop mi zimno,
w nocy za goraco i budze sie zapocona z kostkami lodu zamiast stop, non stop kreci mi sie w glowie, wyrzuty sumienia ze nie mam sily wyjsc z dzieciakami z domu jak jest ladna pogoda, bo boje sie, ze zaslabne bedac z dwojka sama na ulicy....
W domu staram sie cos tam ogarniac, ale nie mam sily na zbyt wiele, bo kazda chemia poza chusteczkami malego mi przeszkadza.... a ile mozna siedziec i nic nie robic....?
Magdalenams
Fanka BB :)
Ja dzisiaj ciasto drożdżowe zagniatalam i mnie zapach odrzucał...Najgorsze ze zapachy też nie pomagają. Pranie wieszałam i mam dość,do tego zapach tych sadzonych jajek...Jak wywietrze to mi zimno...nie umiem sobie dogodzić. Robie coś to słabo,nie robię to ile można siedzieć ehhh
W poprzednich ciążach tak nie miałam..
reklama
zjadlabym, z kruszonka, z dzemem <3 SPÓŁAAAAAAAJa dzisiaj ciasto drożdżowe zagniatalam i mnie zapach odrzucał...
W poprzednich ciążach tak nie miałam..