reklama
kurcze noooooNiektóre z was czekały na wieści
Om 18.01
Dziś jakiś 6+1 tc
Pusty pęcherzyk
Kolejne USG za 2 tygodnie
Za szybko poszłam
Ja miałam OM 14/01
A mam teraz 6+0 licząc od dnia poczęcia a nie ostatniej miesiączki, bo jakbym liczyła od OM to bym miała 5+5
Jesteś pewna ze dobrze policzyłas?
Limonkaaa88
Fanka BB :)
No mi też coś tu nie gra,u mnie 13.01 om,dziś jest 6+0kurcze nooooo
Ja miałam OM 14/01
A mam teraz 6+0 licząc od dnia poczęcia a nie ostatniej miesiączki, bo jakbym liczyła od OM to bym miała 5+5
Jesteś pewna ze dobrze policzyłas?
To pewnie glukoza z krwi nie krzywaPs. Glukoza co miesiąc...szacun dla ciebie ...bleee
U mnie OM 5.01 i dziś mam 7+0 u Ciebie chyba powinno być 5+1 a nie 6+1Niektóre z was czekały na wieści
Om 18.01
Dziś jakiś 6+1 tc
Pusty pęcherzyk
Kolejne USG za 2 tygodnie
Za szybko poszłam
Pomiar glukozy to jest inne badanie niż krzywa cukrowa. Krzywą cukrową zdrowy człowiek może wykonywać raz do roku, bo to jest ciężkie dla organizmu badaniePs. Glukoza co miesiąc...szacun dla ciebie ...bleee
Ja nie wspominam źle krzywej cukrowej. Byłam bojowo nastawiona, tyle sie nasłuchałam jakie to obrzydliwe i że sie wymiotuje po tym. Nawet mamę zabrałam ze sobą że w razie jak zemdleje to żeby był ktoś bliski ze mną. A ja to machnęłam i nic myslałam że to coś gorszego
Także dziewczyny co będą ją pić pierwszy raz nie taki diabeł straszny! Mozna sie milo zaskoczyć
Także dziewczyny co będą ją pić pierwszy raz nie taki diabeł straszny! Mozna sie milo zaskoczyć
Sajfik
Ja w ciąży co prawda nie byłam, ale pochowałam babcie która mnie wychowywała kilka miesięcy przed ślubem. Babcia zawsze marzyła być na naszym ślubie, doczekac sie prawnuków... A ja przedłużałam wszystko całe życie. Ślub wzięliśmy po 10 latach związku i akurat babcia rozchorowala sie na nowotwór i w przeciągu 3 miesięcy odeszła w cierpieniach.. Ledwo zdecydowaliśmy się na ślub a ona odeszla a tak pragnęła choć utulić prawnuka przyszłego... Wierzę ze spogląda na nas z góry i otula nas swoją troską tak mi jej brakJa też i to babcia która tak nie mogła doczekać się mojego dzidziusia, ciągle dopytywała kiedy kiedy i jak się udało, byłam w 6 tyg nie chcialam jeszcze mówić to ona nagle zmarła a tydzien wcześniej u niej byłam i nie chciałam mówić zeby nie wykrakac i przykro mi ze nie zdążyła się dowiedzieć ani poznać naszego szczęścia.
Także @Tinulka przykro mi bardzo
reklama
Betty2
Jak cię czytam to z całą sympatią kolejny raz dochodzę do wniosku,że prawda jest w powiedzeniu,że niektóre kobiety są do tematu ciąży itp stworzoneJa nie wspominam źle krzywej cukrowej. Byłam bojowo nastawiona, tyle sie nasłuchałam jakie to obrzydliwe i że sie wymiotuje po tym. Nawet mamę zabrałam ze sobą że w razie jak zemdleje to żeby był ktoś bliski ze mną. A ja to machnęłam i nic myslałam że to coś gorszego