reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Niektóre z was czekały na wieści

Om 18.01
Dziś jakiś 6+1 tc
Pusty pęcherzyk
Kolejne USG za 2 tygodnie

Za szybko poszłam ;)
kurcze nooooo
Ja miałam OM 14/01
A mam teraz 6+0 licząc od dnia poczęcia a nie ostatniej miesiączki, bo jakbym liczyła od OM to bym miała 5+5

Jesteś pewna ze dobrze policzyłas?

Ja nie wspominam źle krzywej cukrowej. Byłam bojowo nastawiona, tyle sie nasłuchałam jakie to obrzydliwe i że sie wymiotuje po tym. Nawet mamę zabrałam ze sobą że w razie jak zemdleje to żeby był ktoś bliski ze mną. A ja to machnęłam i nic 😂 myslałam że to coś gorszego 😅
Także dziewczyny co będą ją pić pierwszy raz nie taki diabeł straszny! Mozna sie milo zaskoczyć 😊😊

Ja też:( i to babcia która tak nie mogła doczekać się mojego dzidziusia, ciągle dopytywała kiedy kiedy i jak się udało, byłam w 6 tyg nie chcialam jeszcze mówić to ona nagle zmarła a tydzien wcześniej u niej byłam i nie chciałam mówić zeby nie wykrakac i przykro mi ze nie zdążyła się dowiedzieć ani poznać naszego szczęścia.

Także @Tinulka przykro mi bardzo :(
Ja w ciąży co prawda nie byłam, ale pochowałam babcie która mnie wychowywała kilka miesięcy przed ślubem. Babcia zawsze marzyła być na naszym ślubie, doczekac sie prawnuków... A ja przedłużałam wszystko całe życie. Ślub wzięliśmy po 10 latach związku i akurat babcia rozchorowala sie na nowotwór i w przeciągu 3 miesięcy odeszła w cierpieniach.. Ledwo zdecydowaliśmy się na ślub a ona odeszla 😥 a tak pragnęła choć utulić prawnuka przyszłego... Wierzę ze spogląda na nas z góry i otula nas swoją troską 😥 tak mi jej brak 💔

reklama
Ja nie wspominam źle krzywej cukrowej. Byłam bojowo nastawiona, tyle sie nasłuchałam jakie to obrzydliwe i że sie wymiotuje po tym. Nawet mamę zabrałam ze sobą że w razie jak zemdleje to żeby był ktoś bliski ze mną. A ja to machnęłam i nic 😂 myslałam że to coś gorszego 😅
Także dziewczyny co będą ją pić pierwszy raz nie taki diabeł straszny! Mozna sie milo zaskoczyć 😊😊
Jak cię czytam to z całą sympatią kolejny raz dochodzę do wniosku,że prawda jest w powiedzeniu,że niektóre kobiety są do tematu ciąży itp stworzone

Do góry