reklama
kociamama.
Moderator
U mnie dwa kocury i to jak sie opiekuja mna czy mezem jak jestesmy chorzy jest nie do opisania. Przy moim kazdym zapaleniu zatok budze sie rano z glowka kota na czole jak mialam zapalenie krtani i mocny kaszel to kladli sie w nocy na mojej klatce, meza jak boli kolano to co chwile kociak mu je lize. Zwierzaki sa niesamowiteTeż się nad tym zastanawiałam i tak myślałam,że może kotki mają więcej instynktu wyczuwania, bo kocur to jak facet pojęcia o ciąży nie ma niby jak coś boli to kot się kładzie w to miejsce mój też tak nie robi za to psy w rodzinnym domu to jak mama chorowała to na krok nie odstępowały czy toaleta czy była w łóżku one wiecznie za nią krok w krok więc psy na moje więcej czują.
Animowana
Fanka BB :)
U mnie to kolejna ciąża, więc jest trochę inaczej, ale też wczoraj miałam niezły zjazd i leżałam i płakałam. Moja dwulatka tak mi daje popalić, że na ten moment noworodek nie jest moim największym "problemem" wiem, że będzie hardkorowo, ale na razie myślę o tym bardziej pragmatycznie, tzn. co warto załatwić przed porodem, bo potem pewne rzeczy będą utrudnione. I oczywiście brak czasu i sił na to ogarnianie
Co do przetworów, to ja też coś tam robię, ale w ciąży połowa rzeczy mi nie wychodzi
Doskonale Cię rozumiem i łączę się w bólu w domu 1,5 i 3,5 letnie dzieci, od sierpnia przedszkole na miesiąc zamknięte… jak nie zwariuje to będzie sukces
aspekt
u nas zamknięte cały lipiec i sierpień..Doskonale Cię rozumiem i łączę się w bólu w domu 1,5 i 3,5 letnie dzieci, od sierpnia przedszkole na miesiąc zamknięte… jak nie zwariuje to będzie sukces
No mi poleciały w miesiąc od tamtych wyników a Tobie się trzymają, to też inaczej , no ciekawe co zapisze, bo ta b12 to i tak tylko raz dziennie można brać , i widać dupa pomogła, teraz i żelazo pewnie zapisze.Wyniki mu pokaże, położnej nie, bo sobie odchaczy że robiłam i już jak ma dać na ten 34tyg to mi nie da,bo to ona wpisuje w kartę ,tak jak moje prywatne z toxo,mocz i posiew sobie wpisała.@JM* ja od kilku miesięcy mam 11,1-11,3 i tylko troszeczkę lepsze erytrocyty i hematokryt. Nie uważam żeby to był powód do zmartwienia, pewnie zmieni Ci preparat z B12 i pójdzie do góry
O matko u nas to jedynie na miesiąc zamykają ale wymieniają się z innym przedszkolem. To do którego córka chodziła jest całe wakacje otwarte.Dziwne bo co masz zrobić z dzieckiem te 2mscu nas zamknięte cały lipiec i sierpień..
No ja też nigdy anemi nie miałam,nawet w tamtej ciazy.Myslalam że w sezonie owoców warzyw to mi nie będzie groziło się przeliczyłam.@JM* No spadły Ci parametry, ale nie znam się na anemii, czy to już niedobre wyniki w III trym. Będziesz próbowała zawiadomić gina?
kaha216
Moderator
wg mnie na 'babski' rozum oznacza to tyle, że u mnie przyjmowany preparat działa na tyle, ze nie spada, dlatego teraz mam zmianę, a u Ciebie wcale myślę że na tym etapie ciąży taka wartość nie jest niczym strasznym daj znać co Ci powie jutro!No mi poleciały w miesiąc od tamtych wyników a Tobie się trzymają, to też inaczej , no ciekawe co zapisze, bo ta b12 to i tak tylko raz dziennie można brać , i widać dupa pomogła, teraz i żelazo pewnie zapisze.Wyniki mu pokaże, położnej nie, bo sobie odchaczy że robiłam i już jak ma dać na ten 34tyg to mi nie da,bo to ona wpisuje w kartę ,tak jak moje prywatne z toxo,mocz i posiew sobie wpisała.
Może i też masz lepsza przyswajalność. No ciekawe co ten mój zamulony gin powie,oby nie zwiał na kolejny urlop.Pewnie znów machnie jedna brwią zdziwienia że krwawienie było w między czasie. Mam uczucie jakby brzuch miał mi zaraz wystrzelić a obiad już godzinę temu ponad jadłam masakra ..wg mnie na 'babski' rozum oznacza to tyle, że u mnie przyjmowany preparat działa na tyle, ze nie spada, dlatego teraz mam zmianę, a u Ciebie wcale myślę że na tym etapie ciąży taka wartość nie jest niczym strasznym daj znać co Ci powie jutro!
reklama
crainte
A który masz aktualnie tydzień?Może i też masz lepsza przyswajalność. No ciekawe co ten mój zamulony gin powie,oby nie zwiał na kolejny urlop.Pewnie znów machnie jedna brwią zdziwienia że krwawienie było w między czasie. Mam uczucie jakby brzuch miał mi zaraz wystrzelić a obiad już godzinę temu ponad jadłam masakra ..