Gratulacje . Ja niestety jestem po terminie już 2 dzień i dalej czekam :-(Witam
I Ja już urodziłam 5.10.2021.Córeczka Oliwia 2400g i 50 cm ❤Przez cesarskie cięcie w 36tc
Ze względu na zagrażający stan przedrzucawkowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje . Ja niestety jestem po terminie już 2 dzień i dalej czekam :-(Witam
I Ja już urodziłam 5.10.2021.Córeczka Oliwia 2400g i 50 cm ❤Przez cesarskie cięcie w 36tc
Ze względu na zagrażający stan przedrzucawkowy
Ojej, to napewno się bardzo dłuży co... A masz jakieś objawy czy cisza?Gratulacje . Ja niestety jestem po terminie już 2 dzień i dalej czekam :-(
Skurcze ale bezbolesne rzadko występują , no i wczoraj na wizycie lekarz mówił że szyjka się bardzo skróciła . A tak to dobrze się czuje , tylko to czekanie :-( dostałam skierowanie na piątek na próbę wywołania czy to nie za wcześnie , mówią że do 2 tyg po terminie można chodzićOjej, to napewno się bardzo dłuży co... A masz jakieś objawy czy cisza?
Można ale po co , zwłaszcza, że później łożysko się starzeje, trzeba często kontrolować ktg itd, więc ja myślę, że lekka pomoc piątkowa to super opcja, w takim razie trzymam kciuki za pt, żeby poszło szybko i gładko i daj znać poSkurcze ale bezbolesne rzadko występują , no i wczoraj na wizycie lekarz mówił że szyjka się bardzo skróciła . A tak to dobrze się czuje , tylko to czekanie :-( dostałam skierowanie na piątek na próbę wywołania czy to nie za wcześnie , mówią że do 2 tyg po terminie można chodzić
Dziękuję :* dam znać ciąża pierwsza tez była wywoływana za dobrze nie wspominam ale mam nadzieję że tak jak wszędzie mówią że każdy kolejny poród łatwiejszyMożna ale po co , zwłaszcza, że później łożysko się starzeje, trzeba często kontrolować ktg itd, więc ja myślę, że lekka pomoc piątkowa to super opcja, w takim razie trzymam kciuki za pt, żeby poszło szybko i gładko i daj znać po
Życzę powodzenia, oby szybko poszło! Czas najwyższy daj znać po! Trzymam kciuki!!!Hej dziewczyny , już od rana leżę w szpitalu , przyjęli mnie z rozwarciem na 1.5 cm założony mam balonik od 2.5 godzin może coś zaskoczy wkoncu to już zaraz tydzień po terminie
Gratuluję! Ja też wczoraj urodziłam , wody mi odeszły o 23 a o 2.37 już miałam na piersi coreczke, u mnie polo 38 tc. DUŻO ZDROWKA WAM I NAMCóreczka urodzona 09.10.2021
52cm 3010g godzina 1:01 przez cesarke
Ps córka 55 cm i 3300 więc ładnie jak na ten tydzieńGratuluję! Ja też wczoraj urodziłam , wody mi odeszły o 23 a o 2.37 już miałam na piersi coreczke, u mnie polo 38 tc. DUŻO ZDROWKA WAM I NAM