Katarzyna21st
Fanka BB :)
No
W szpitalu też Takie miałam ,nawet podczas KTG.Jak podglądałam to w Tym momencie skurczu nie było.I dalej się pojawiają u mnie takie bóle. To może już normalnie się tak pojawia ,jak Ty i ja je mamy.Czytałam też gdzieś,że dzidziuś naciska na miednice i jest coraz niżej i z Tego względu odczuwa się Takie bole jak miesiaczkowe.
Wiesz ja mam dzisiaj też ten początek 34 i też czuje takie bóle delikatnie miesiaczkowe.Witaj, to jesteśmy w podobnej sytuacji tyle, że ja mam 35 tc teraz, również w 32/33 okazało się, że mam skrócona miękka szyjkę i nisko w kanale rodnym główkę, 8 dnii w szpitalu (na ktg wychodziły dość solidne skurcze. Które lewdo czulam , wyciszyli i do domu, tydzień leżałam ale w śr zaczyna się 36 tc więc zacznę troszkę więcej się ruszać.Od paru dnii wieczorem i w nocy czuje bole jak przed miesiączka ale czy to tuż tuż czy jeszcze 4 tyg tak będzie.... Kto to wie... W razie w torba też już czeka gotowa, pozdrawiam
W szpitalu też Takie miałam ,nawet podczas KTG.Jak podglądałam to w Tym momencie skurczu nie było.I dalej się pojawiają u mnie takie bóle. To może już normalnie się tak pojawia ,jak Ty i ja je mamy.Czytałam też gdzieś,że dzidziuś naciska na miednice i jest coraz niżej i z Tego względu odczuwa się Takie bole jak miesiaczkowe.