reklama
AsiaaaT
Fanka BB :)
Ja!! Ja to samo! Nie poznaje siebie. Wcześniej siła, pozytywnie na wszystko patrzyłam, a teraz jakaś rozhisteryzowana paniusia [ Wczoraj szłam spać z takim postanowienie, a w nocy mega ukłucie po lewej stronie podbrzusza, wybudziło mnie to, zaraz przeszło, ale oczywiście zasnąć juz nie mogłam haha]Powiem Wam Dziewczyny, że mam dziś silne postanowienie żeby przestać zrzędzić przed ciążą byłam taka silna babka nie poznaje siebie ostatnio. Trzeba się zebrać w sobie i przestać stękać, to może i samopoczucie się poprawi
@Celia89 - jak tam na tym panieńskim? czy to dopiero dzisiaj?
Uuuu to gratulacje i czekamy na wieści po (oczywiście jak już ochłoniesz ) !Dziś się hajtamy Xd
Rogata1298
Zakupiłam w smyku dokładnie taka i wygoda nie wyobrażalnaPokaż poduszkę też o takiej myślę. W pierwszej ciąży M mi kupił taki miękki wór długi, ale nie było porównania do poduszki mojej koleżanki i było mi niewygodnie.
Mamy łóżko 160 cm wiec ta w kształcie c by się kiepsko zmieściła haha
Załączniki
Mama23?????
Na ile pamiętam to na tym badaniu się sprawdzało czy dziecko nie ma zespołu dauna i poznajemy płeć, tak?Ja mam 12+ 5
Agnieszka_1988
Właśnie w Polsce za mało bierzemy tej witaminy D. Normy też zaniżone. Norma funkcjonalna zdaniem specjalistów (czyli kiedy organizm dobrze funkcjonuje to ok 70. A u nas lekarze się cieszą że ktoś ma wynik 30. A przy 30 tarczyca przykładowo sobie nie radzi z produkcją hormonów. Ja biorę codziennie 8000 jednostek bez stresu i i tak mam poziom 44 który bardzo wolno rośnie.
Agnieszka_1988
Mama23?????
Podobno najgorszy jest 1 trymestrDziewczyny, czy któraś jest dalej niż w 11 tyg. albo orientuje sie kiedy te przeklete dolegliwosci mina? Ja juz nie mam sily na zmiane bol glowy, mdlosci, wymioty, zgaga, zawroty glowy. Jak nie jem - zle, jak zjem jeszcze gorzej. No ludzie kochani, ile tak jeszcze??
Przybijam pionę! U mnie identycznie - wcześniej byłam jak taki harpagan, mało rzeczy było w stanie mnie złamać czy zasmucić. A teraz jak nie radzę sobie z tymi dziadowskimi dolegliwościami to zauważyłam, że z dnia na dzień staję się coraz większą "memeją" :-/Ja!! Ja to samo! Nie poznaje siebie. Wcześniej siła, pozytywnie na wszystko patrzyłam, a teraz jakaś rozhisteryzowana paniusia [ Wczoraj szłam spać z takim postanowienie, a w nocy mega ukłucie po lewej stronie podbrzusza, wybudziło mnie to, zaraz przeszło, ale oczywiście zasnąć juz nie mogłam haha]
Uuuu to gratulacje i czekamy na wieści po (oczywiście jak już ochłoniesz ) !
Z drugiej strony - myślę sobie - może trzeba po prostu przeczekać... minie ten kiepski czas i wszystko wróci do normy (?)
reklama
Ja zawsze miałam lekko za wysokie, bo piłam bardzo dużo kaw. Odkąd jestem w ciąży mam takie "akurat", bo nie mogę patrzeć na kawę, ale to może mieć sens - może jestem przyzwyczajona do standardowo lekko podwyższonego i teraz przy tym właściwym czuję się źle@n1k43et a nie masz niskiego ciśnienia? ja już przed ciążą miałam biedę z maseczka i brakiem tlenu i teraz jeszcze gorzej, bo i bez maseczki czasem mam wrażenie, że tlenu mi brakuje, no ale ja tak mam jak mam niskie ciśnienie