reklama
Anitkaaa2411
Fanka BB :)
Nocne nie, ale poranne tak
Liza
Ooo ja w pn miałam problemy ze spaniem.... Przed 3 dopiero zasnelam....
Dziś się udało o 24
Dzień dobry
Dziś się udało o 24
Dzień dobry
monitkaz
Sa saChyba ni ma....kolorowych zatem
Izabela1989
Dzień dobry
Ja cała noc śpię I budzę sie rano koło 8.
Póki co noce przesypiam ale rożnie to bywało we wcześniejszych tygodniach ciąży
Ja cała noc śpię I budzę sie rano koło 8.
Póki co noce przesypiam ale rożnie to bywało we wcześniejszych tygodniach ciąży
@kamlik witaj, ja jestem z okolic Łodzi. Zamierzam rodzic w Salve w Łodzi (do szpitala mam ok 50km), ze wzgledu na to, że mój gin tam pracuje a Ty juz myślałaś coś?
To jestem w bardzo podobnej sytuacji, też wybrałam Salve i lekarza od nich, no i do szpitala również 50 km.
Ta odległość stresuje mnie najbardziej, że nie zdążę dojechać albo nie będzie miejsc i mnie odeślą i co ja wtedy zrobię. Ciąża bez zagrożeń, wszystko prawidłowo więc póki co nie mam wskazań do cesarki tak więc jeszcze bardziej mnie to stresuje.
Dziewczyny a jakie bierzecie witaminy ? Ja od 13 tyg biorę prenatal duo takie najważniejsze witaminy dla kobiet w ciąży. Oczywiście wczesniej brałam wit D i kwas foliowy. Tam macie tez kwas foliowy, choline. Żelazo jod itd. Mi polecil mi taki bardzi fajny farmaceuta juz po 50 ładnie ale zawsze dobrze mi doradzi. I uwierzcie ale problemu żadnego nie mam z wynikami. Wszystko w normie póki co Przesyłam screena tych witamin .
Zobacz załącznik 985205
Ja póki co wyniki mam idealne i nie biorę żadnych witamin .
Chociaż mój lekarz poleca Femibion, ale nie wiem czym się różni od pozostałych suplementów. Myślę, że wszystkie są bardzo podobne.
reklama
monitkaz
Ja póki co wyniki mam idealne i nie biorę żadnych witamin .
Chociaż mój lekarz poleca Femibion, ale nie wiem czym się różni od pozostałych suplementów. Myślę, że wszystkie są bardzo podobne.
Skład jest taki sam jak u innych (kwas foliowy, DHA jod, witamina D3), ale różnią się dawką.
Mi ginekolog zaleciła femibion, ale zmieniłam na symvital mama, bo te 2 mają dawki jakie zalecane są kobietom w ciąży. Np. witamina D3 zalecana dawka: 50, a femibion 10 bodajże lub 20.
Jeśli nie bierzesz ok, ale dla tych co biorą, a ja biorę zwracajcie uwagę na dawkę. To jest najważniejsze.
Ja w szoku jestem, że przed ciążą miałam idealne wyniki, jak to mówil lekarz godne pozazdroszczenia, a teraz? No z miesiąca na miesiąc coraz gorzej. Dlatego biorę.
Podziel się: