Mi pomaga poducha ciążowa wtulam sie w nia i jest mi mega wygodnie nic nie boli rano rewelacjaGratki
zazdroszczę jak też tak kcem....
reklama
Dziewczynki górą GratulacjeJa 25.10 i tyz baba
S
SuperGratuluję
Ja bardzo podobnie, w środę byłam na połówkowych, wszystko ok, chłopak, termin 27 październik
Izabela1989
Fanka BB :)
Ja z drugiej strony - Zduńska Wola, dojazd w zależności od pory dnia/nocy ale robót drogowych póki co nie ma.
Ja również miałam w poprzedniej ciąży cesarkę, w Salve, ale to było 5 lat temu. W sumie to nie rozmawiałam z lekarzem na temat możliwości porodu, sama pomyślałam że taki długi okres czasu minął że pewnie nie mam wyboru. Za dwa tygodnie mam wizytę to się zapytam Termin 27 październik.
Zdunska Wola Mój babcia mieszka niedaleko
A Ty skąd jesteś?Zdunska Wola Mój babcia mieszka niedaleko
Izabela1989
A Ty skąd jesteś?
Ja Z trójmiasta ale moja mama pochodzi z tamtych stron Lututów klonowa także te strony są mi bardzo dobrze znane
rambutan
Muszę coś z tym spaniem zrobić bo wyglądam jak z rodziny adamsow....jaka masz? bo nie chce bubla kupićMi pomaga poducha ciążowa wtulam sie w nia i jest mi mega wygodnie nic nie boli rano rewelacja
patkapateczka
Cześć a jesteś na wątku prywatnym? Tam jest rozszerzona tabelka.A w ogóle mam taką propozycję by do tabelki "Mam Październikowych "dopisać miasto gdzie się mieszka.mysle, że to by się przydało. Co Wy na to?
reklama
Liza
Na prywatnym mamy rozszerzona, wysłałam admince by Kilka z was nowych dodała, trzeba czekać jak cos będzie informacja na pw.A w ogóle mam taką propozycję by do tabelki "Mam Październikowych "dopisać miasto gdzie się mieszka.mysle, że to by się przydało. Co Wy na to?
Podziel się: