reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Ja brałem MAMA DHA A teraz LADEEVIT
Dziewczyny a jakie bierzecie witaminy ? Ja od 13 tyg biorę prenatal duo takie najważniejsze witaminy dla kobiet w ciąży. Oczywiście wczesniej brałam wit D i kwas foliowy. Tam macie tez kwas foliowy, choline. Żelazo jod itd. Mi polecil mi taki bardzi fajny farmaceuta juz po 50 ładnie ale zawsze dobrze mi doradzi. I uwierzcie ale problemu żadnego nie mam z wynikami. Wszystko w normie póki co;) Przesyłam screena tych witamin .

Zobacz załącznik 985205

reklama
No właśnie w Bebetto to jest fajne i też na to zwracałam uwagę, żeby była możliwośc przełożenia spacerówki do przodu i do tyłu :) natomiast ja wolałam 2w1 i fotelik dokupić osobno, ponieważ "podobno" te 3w1 nie mają atestów takich jak te kupione osobno, ale nie wiem ile w tym prawdy? :) Ale u mnie w rodzinie tak kupowali 2w1 tak Nam polecili tak zrobiliśmy :)

Ale o ateście mówisz do wózka czy fotelika ? Bo ogólnie to i tak kupuje osobno wszystko:) nie kupuje przez intetnet tylko w sklepie i oni takiej promocji jak na stronie nie maja. Fotelik sobie wybrałam cybex i dodatkowo dokupuje adapter i bazę do fotelika.

Ale o ateście mówisz do wózka czy fotelika ? Bo ogólnie to i tak kupuje osobno wszystko:) nie kupuje przez intetnet tylko w sklepie i oni takiej promocji jak na stronie nie maja. Fotelik sobie wybrałam cybex i dodatkowo dokupuje adapter i bazę do fotelika.
Mówię właśnie o foteliku :) o też słyszałam o tym foteliku i też nad nim myślimy :)

Mówię właśnie o foteliku :) o też słyszałam o tym foteliku i też nad nim myślimy :)

No to nie ma znaczenia czy kupisz 2w1 czy 3w1 to zależy id tego jaki fotelik wybierzesz;) Najważniejsze sa atesty ADAC. I w sumie patrzę tez na 5punktowe pasy bezpieczeństwa. Jesli to bedzie to dzieciątko będzie bezpieczniejsze :) Sam fotelik z baza wychodzi koło 2000 zł wiec to nie mało i nie ma znaczenia czy sie kupuje w pakiecie czy bez porównywałam ceny i różnica jest moze 50 zł;)

No to nie ma znaczenia czy kupisz 2w1 czy 3w1 to zależy id tego jaki fotelik wybierzesz;) Najważniejsze sa atesty ADAC. I w sumie patrzę tez na 5punktowe pasy bezpieczeństwa. Jesli to bedzie to dzieciątko będzie bezpieczniejsze :) Sam fotelik z baza wychodzi koło 2000 zł wiec to nie mało i nie ma znaczenia czy sie kupuje w pakiecie czy bez porównywałam ceny i różnica jest moze 50 zł;)
o no widzisz dzięki, zawsze można dowiedzieć się czegoś ciekawego :)

Dziewczyny a jakie bierzecie witaminy ? Ja od 13 tyg biorę prenatal duo takie najważniejsze witaminy dla kobiet w ciąży. Oczywiście wczesniej brałam wit D i kwas foliowy. Tam macie tez kwas foliowy, choline. Żelazo jod itd. Mi polecil mi taki bardzi fajny farmaceuta juz po 50 ładnie ale zawsze dobrze mi doradzi. I uwierzcie ale problemu żadnego nie mam z wynikami. Wszystko w normie póki co;) Przesyłam screena tych witamin .

Zobacz załącznik 985205
Nic nie biore, wyniki mam idealne, ginka też nic nie mówi by brać. Zresztą w poprzednich ciazach jeżeli wyniki były ok też nie brałam. Jem dużo owoców i warzyw może dlatego :)

reklama
Do góry