A przypomnisz mi w którym jesteś tygodniu? Właśnie sie zastanawiam kiedy sie zapisać bo czytałam ze jak za wcześnie to sie wszystko zapomina a za pozno tez niedobrze bo trzeba odpoczac psychicznie przed porodemJa się wybieram do szkoły rodzenia, zapisałam się dobry czas temu teraz tylko czekam na info kiedy odbędą się 1 zajęcia .
Z Krakowa nie jestem więc nie pomogę
reklama
Patka_1610
Fanka BB :)
Ja obecnie 19+0 , a zapisywałam się tak szybko bo jest to darmowa szkoła i polowałam na miejsce żeby się załapać . pewnie jeszcze myślę jakis tydzień - dwa i powinny się rozpocząć zajęciaA przypomnisz mi w którym jesteś tygodniu? Właśnie sie zastanawiam kiedy sie zapisać bo czytałam ze jak za wcześnie to sie wszystko zapomina a za pozno tez niedobrze bo trzeba odpoczac psychicznie przed porodem
No to muszę sie szybko na coś decydować bo moze sie faktycznie okazać ze nie ma miejscJa obecnie 19+0 , a zapisywałam się tak szybko bo jest to darmowa szkoła i polowałam na miejsce żeby się załapać . pewnie jeszcze myślę jakis tydzień - dwa i powinny się rozpocząć zajęcia
DarkAsterR
Już po wizycie.
Ku zaskoczeniu wszystkich...chłopak.
Zdrowa, ruchliwa istota i przodujące łożysko.
Dodatkowe usg za dwa tygodnie, żeby zobaczyć czy coś się zmieni.
Powiem Wam, że znam osobiście przypadek gdzie dziewczyna przy drugim dziecku urodzila w domu, cała akcja tak szybko poszla,ze zanim karetka dojechala to tatuś juz odebrał poród,a karetka miala o pokonania niecałe 20kmSuper, że wszystko w porządku fajnie byłoby tak szybko urodzić, ale to raczej zdarza się bardzo rzadko
Carenik
Przodujace? Niziutko?
Już po wizycie.
DarkAsterR
Wyglada na przodujące.
Za 2 tygodnie mi powiedzą napewno bo dzisiaj to usg było skomplikowane. Ani dziecko nie chciało się pokazać ani szczegółów nie mogli do końca uchwycić.
Potwierdza mi na następnym.
Za 2 tygodnie mi powiedzą napewno bo dzisiaj to usg było skomplikowane. Ani dziecko nie chciało się pokazać ani szczegółów nie mogli do końca uchwycić.
Potwierdza mi na następnym.
Na Kopernika pracuje mój lekarz i wlasnie ja chyba tam zdecyduje sie rodzić. A tak na marginesie to ten ktory odbierał porod szescioraczkow o ktorych teraz tak głośno drugi od prawej@Remi2019 tak, chcę rodzić na Ujastku ale przez cc. Szukam teraz nowego lekarza bo moja gin mi nie zrobi..jak nie znajde z Ujastka to zostaje mi Kopernika
Załączniki
reklama
Podziel się: