Zabawne, ja również.Też mam połowkowe 29 maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zabawne, ja również.Też mam połowkowe 29 maja
No to ja zgagi nie mam za bardzo (chociaż tyle), a ostatnio to mam ochotę na pomarańcze i soki, więc bym musiała jeszcze z tego zrezygnować
Ja z Małopolski to do Wrocławia mam trochę za daleko ale połowkowe mam w Tychach.29 maj połówkowe i zabawnie byłoby jakbyśmy miały wszystkie we Wrocławiu w Ginemedica
Ja mam jutro w Ginemedice :-) ja poznalam plec w 13 tyg. Kto Ci bedzie robil?29 maj połówkowe i zabawnie byłoby jakbyśmy miały wszystkie we Wrocławiu w Ginemedica
To niedaleko od mojej miejscowości. Tylko ja jadę do Żor, bo mam bliżej.Ja z Małopolski to do Wrocławia mam trochę za daleko ale połowkowe mam w Tychach.
Super, że wszystko w porządku fajnie byłoby tak szybko urodzić, ale to raczej zdarza się bardzo rzadkoPo wizycie: chłopak ma się dobrze, wręcz wzorcowo, więc mam nadzieję, że będzie tak już do samego końca. Przy okazji zapytałam, gdzie lepiej rodzic, bo mam 2 szpitale i do obu jest ok 10km. Pani ginekolog poleca mi jednak Katowice, co prawda 25 km, ale mają wszystko pod ręką w razie komplikacji. Ogólnie jest tam lepiej. Moja ginekolog nie przyjmuje w żadnym szpitalu, więc w sumie to obojętne. Chyba zdążę i nie urodzę w samochodzie, nie ?