reklama
Anitkaaa2411
Fanka BB :)
Kobitki od dzisiaj w lidlu ubrania dla nas Byłam, kupiłam Dobre ceny Są też ubranka dla dzidziusiów
Anitkaaa2411
Gratulacje u mnie też dziewczynkaDziewucha  LOVE
Dzień dobry dziewczyny witam się z Wami wszystkimi razem z moim skarbem, obecnie 20+2 termin mamy na 9 października. Już wiemy, że będzie chłopak dzisiaj polowkowe i lekki stresik jest bo w poniedziałek lekarz powiedział, że mam krótka szyjke kazał brać luteine, magnez i prowadzić oszczędny tryb życia. Liczę na to, że wszystko będzie dobrze.
Patka_1610
również byłam i się obkupiłam i dla małej na ciuszki tez sie jeezcze załapałam bo u Nas w lidlu to zawsse wojny sąKobitki od dzisiaj w lidlu ubrania dla nas Byłam, kupiłam Dobre ceny Są też ubranka dla dzidziusiów
Patka_1610
Wszystko bedzie dobrze, trzymamy kciuki ja Luteine biorę od samego początku, magnez od jakis 4 tygodni także spokojnieDzień dobry dziewczyny witam się z Wami wszystkimi razem z moim skarbem, obecnie 20+2 termin mamy na 9 października. Już wiemy, że będzie chłopak dzisiaj polowkowe i lekki stresik jest bo w poniedziałek lekarz powiedział, że mam krótka szyjke kazał brać luteine, magnez i prowadzić oszczędny tryb życia. Liczę na to, że wszystko będzie dobrze.
Sweety0802
Ja sobie znalazłam ostatnio na allegro 2 sukienki, używane, ale jak nowe. I tylko 58zl za obie. Teraz wyszukuje okazje, znalazłam wyprawkę dla malucha za 30zl w okolicy na olx dzieci tak szybko rosną, nie zdążą nic zniszczyć. Nie mówię, że nowych nie kupuję , ale nie skreślam używanych. A jakie Wy macie zdanie?
Anitkaaa2411
Ja nie mam a u siebie lidla, buuuuuu ale mam 30km do lidla i byłam z mężem już po 7 rano bo tam również często są wojny i po poludniu nie ma już nic w koszachrównież byłam i się obkupiłam i dla małej na ciuszki tez sie jeezcze załapałam bo u Nas w lidlu to zawsse wojny są
Anitkaaa2411
Jestem na L4 prawie od początku ciąży ze względu na ciężką pracę i duuuużo buszuję na olx Niedawno zaczęłam kupować ubranka i dużo kupilam na olx w dobrej cenie, bez plam, zniszczeń, jak otworzylam przesyłkę to byłam w szoku, wszystko jak nowe Także ja również kupuję, ale wiadomo że również kupię nowe dla Milenki Wózek, łóżeczko, komplecik do łózeczka chcę nowe, ale cześć ubranek mogę miec po innym dzieciątkuJa sobie znalazłam ostatnio na allegro 2 sukienki, używane, ale jak nowe. I tylko 58zl za obie. Teraz wyszukuje okazje, znalazłam wyprawkę dla malucha za 30zl w okolicy na olx dzieci tak szybko rosną, nie zdążą nic zniszczyć. Nie mówię, że nowych nie kupuję , ale nie skreślam używanych. A jakie Wy macie zdanie?
reklama
Beata05
Też się załapałam na ubrania ciążowe, chociaż u nas już było małoKobitki od dzisiaj w lidlu ubrania dla nas Byłam, kupiłam Dobre ceny Są też ubranka dla dzidziusiów
Podziel się: