reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Ja się wybieram do szkoły rodzenia, zapisałam się dobry czas temu :) teraz tylko czekam na info kiedy odbędą się 1 zajęcia :) .
Z Krakowa nie jestem więc nie pomogę :)
A przypomnisz mi w którym jesteś tygodniu? Właśnie sie zastanawiam kiedy sie zapisać bo czytałam ze jak za wcześnie to sie wszystko zapomina a za pozno tez niedobrze bo trzeba odpoczac psychicznie przed porodem :)

reklama
A przypomnisz mi w którym jesteś tygodniu? Właśnie sie zastanawiam kiedy sie zapisać bo czytałam ze jak za wcześnie to sie wszystko zapomina a za pozno tez niedobrze bo trzeba odpoczac psychicznie przed porodem :)
Ja obecnie 19+0 :) , a zapisywałam się tak szybko bo jest to darmowa szkoła i polowałam na miejsce żeby się załapać :D . pewnie jeszcze myślę jakis tydzień - dwa i powinny się rozpocząć zajęcia :)

Już po wizycie.
Ku zaskoczeniu wszystkich...chłopak.
Zdrowa, ruchliwa istota i przodujące łożysko.
Dodatkowe usg za dwa tygodnie, żeby zobaczyć czy coś się zmieni.

Super, że wszystko w porządku :) fajnie byłoby tak szybko urodzić, ale to raczej zdarza się bardzo rzadko :)
Powiem Wam, że znam osobiście przypadek gdzie dziewczyna przy drugim dziecku urodzila w domu, cała akcja tak szybko poszla,ze zanim karetka dojechala to tatuś juz odebrał poród,a karetka miala o pokonania niecałe 20km

@Remi2019 tak, chcę rodzić na Ujastku ale przez cc. Szukam teraz nowego lekarza bo moja gin mi nie zrobi..jak nie znajde z Ujastka to zostaje mi Kopernika

Wyglada na przodujące.
Za 2 tygodnie mi powiedzą napewno bo dzisiaj to usg było skomplikowane. Ani dziecko nie chciało się pokazać ani szczegółów nie mogli do końca uchwycić.
Potwierdza mi na następnym.

@Remi2019 tak, chcę rodzić na Ujastku ale przez cc. Szukam teraz nowego lekarza bo moja gin mi nie zrobi..jak nie znajde z Ujastka to zostaje mi Kopernika
Na Kopernika pracuje mój lekarz i wlasnie ja chyba tam zdecyduje sie rodzić. A tak na marginesie to ten ktory odbierał porod szescioraczkow o ktorych teraz tak głośno:) drugi od prawej :)

Załączniki

• 00083PZP73TW1F5F-C438.jpg
    00083PZP73TW1F5F-C438.jpg
    70,5 KB · Wyświetleń: 83
reklama
@Remi2019 widomo, że lepiej rodzić tam gdzie ma się lekarza:) ja ostatecznie też mam na Kopernika, ale jakoś wole Ujastek może przez to że wszystko już tam "znam" i wiem co i jak;)

Do góry