reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny chyba właśnie przeziębiłam pęcherz, tym bardziej,że zaczyna mnie boleć nerka :/ jest sobota,więc do ginekolog się nie dostanę, iść dziś na pomóc wieczorową czy czekać do poniedziałku? Jest coś co mogłoby mi ulżyć teraz? Przechodziła, którąś z was przez to?

Ja coraz częściej zastanawiam się nad strzelinem. Jest kawałek. Ale nie ma tam dużo ludzi. Jest dużo sal, mało rodzacych więc przeważnie ma się sale dla siebie a personel podobno mega miły. Tak czytałam. I dużo dziewczyn sobie chwali..:)
Kochana Strzelin? POLECAM!!!!! Jestem ze Strzelina, tutaj będę rodziła. Meeeeega lekarze, pielęgniarki i ogólnie oddział ginekologiczny świetny :) Nie zastanawiaj sie tylko wbijaj tutaj, coraz więcej kobiet z okolic, Wrocławia decyduje się na poród w Strzelinie. Może akurat będziemy razem? :) ;) :) ;)
Ja coraz częściej zastanawiam się nad strzelinem. Jest kawałek. Ale nie ma tam dużo ludzi. Jest dużo sal, mało rodzacych więc przeważnie ma się sale dla siebie a personel podobno mega miły. Tak czytałam. I dużo dziewczyn sobie chwali..:)

Dziewczyny chyba właśnie przeziębiłam pęcherz, tym bardziej,że zaczyna mnie boleć nerka :/ jest sobota,więc do ginekolog się nie dostanę, iść dziś na pomóc wieczorową czy czekać do poniedziałku? Jest coś co mogłoby mi ulżyć teraz? Przechodziła, którąś z was przez to?
Duzo, dużo pić . Mi lekarz mówiła że jak będę miała problemy z pęcherzem to pić pokrzywę z żurawiną tylko taka nie słodzoną ale że nie mogłam takiej znaleźć teraz jak tylko coś mnie zapiecze odrazu garściami jem żurawinę popijam na zmianę pokrzywa i woda z cytryną. Przed ciążą kiedyś często mnie to łapało wtedy brałam furagin i było po sprawie a w ciąży nie można to odrazu na pierwszej wizycie zapytałam co w razie czego i jak narazie odpukać co zapiekło to szybko przechodziło...

Mój lekarz tam pracuje i to była by dla mnie najlepsza opcja :(
Kochana Strzelin? POLECAM!!!!! Jestem ze Strzelina, tutaj będę rodziła. Meeeeega lekarze, pielęgniarki i ogólnie oddział ginekologiczny świetny :) Nie zastanawiaj sie tylko wbijaj tutaj, coraz więcej kobiet z okolic, Wrocławia decyduje się na poród w Strzelinie. Może akurat będziemy razem? :) ;) :) ;)

reklama
Proponuję udać się do apteki po jakiś lek na przeziebienie pęcherza, myślę że na pewno jest cos dla kobiet w ciąży. I tu jak Marys poleca żurawina jest dobra.

Do góry