Liza
Fanka BB :)
Przeżyjesz, ja przerabiam po raz 4Byle by przeżyć poród! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji43] bo aż się boję [emoji83] połogu i tego wszystkiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeżyjesz, ja przerabiam po raz 4Byle by przeżyć poród! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji43] bo aż się boję [emoji83] połogu i tego wszystkiego
Ja narazie o tym nie myślę , ale pewnie im bliżej będzie października wtedy zacznę mieć stresaByle by przeżyć poród! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji43] bo aż się boję [emoji83] połogu i tego wszystkiego
Ja narazie o tym nie myślę , ale pewnie im bliżej będzie października wtedy zacznę mieć stresa
Opowiedz może po tym szczepieniu czy nie ma się jakiś dolegliwości? Też o tym myślę ale się boje że zamiast zrobić lepiej to zaszkodzę jeszcze...
Tak w tym temacie... Niewiem po co to wprowadzili... 3 ciąże za mną i bez tego jest wszystko ok... A już w ogóle niewiem czy wyrażę zgodę na szczepienie dziecka na pneumokoki... Tez obowiązkowe a kiedyś nie było... Dla mnie debilizm, nie obrażając nikogoPolecam przeczytac:
Szczepienia ochronne w ciąży - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Dzisiejszy temat artykułu jest bodajże najbardziej kontrowersyjnym jaki poruszyłam dotychczas – zupełnie niezasadnie, o czym postaram się Was dziś przekonać. Temat szczepień jest idealnym przykładem tego, jak wiedza medyczna i solidne badania naukowe mijają się kompletnie „z wiedzą” przekazywaną...mamaginekolog.pl
Tak w tym temacie... Niewiem po co to wprowadzili... 3 ciąże za mną i bez tego jest wszystko ok... A już w ogóle niewiem czy wyrażę zgodę na szczepienie dziecka na pneumokoki... Tez obowiązkowe a kiedyś nie było... Dla mnie debilizm, nie obrażając nikogo
Haha on nie da rady - faceci są udani , przecież to Ty będziesz rozkładać nogi a on ma Cie tylko wspierać - widoczne dla nich to "aż"Ja się boję bo mi mąż o tym cały czas mówi że on chyba nie da rady być przy mnie ze on nie wytrzyma bla bla bla i mi się usralo [emoji23]
Opowiedz może po tym szczepieniu czy nie ma się jakiś dolegliwości? Też o tym myślę ale się boje że zamiast zrobić lepiej to zaszkodzę jeszcze...