reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Ja wczoraj widziałam tylko taka.. Szalona kulkę. Tak szalał że nawet ciężko było złapać serduszko :D a ostatnio znowu spał i doktor budził żeby zrobić prenatalne na spokojnie :D coś czuję że będzie jak tatuś... :D
zgadza się wyglądają jak mali kosmici hehe :) , ale zawsze biorę wszystko co mi dają ;) ,będzie pamiątka

Ja wczoraj widziałam tylko taka.. Szalona kulkę. Tak szalał że nawet ciężko było złapać serduszko :D a ostatnio znowu spał i doktor budził żeby zrobić prenatalne na spokojnie :D coś czuję że będzie jak tatuś... :D
hehe , no u Nas też raz szaleje, raz ziewa a we wtorek na wizycie się uśmiechała :D

Ja chodzę na NFZ bo nie było by mnie stać rzeby cała ciążę prowadzić prywatnie i zazdroszczę wam pewnie podejście inne i że znacie już płeć w większości ja 17+1 i dalej nie znam chyba na NFZ nie chce im się szukać takich detali... Ale w sumie dla mnie to bez różnicy najważniejsze dla mnie rzeby lekarz pomogl mi jak coś się dzieje nie tak i rzeby dzieciątko zdrowe było a czy chłopak czy dziewczynka i tak będę się bardzo cieszyć. Z badań miałam ok 10td morfologia,mocz, toxo, i HIV wczoraj zawozilam wyniki morfologię,mocz gr krwi i hcv... wszystko w normie ;-)
Podejście zależy od lekarza, niektórzy na NFZ też ok, ale mają sprzęty gorszej jakości i dlatego też ciężko im płeć określić.....

reklama
Do góry