Sweety0802
Fanka BB :)
To zapytam, ktoś ze Śląska? Okolice Katowic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurde to w Środzie Śląskiej na ciasto możemy się umawiać hahaha bo ja kaw nie pijam drogę kojarzę bo jeżdżę tamtędy często i do rodziców pod Warszawę tamtędy nas ranem bo w ciągu dnia Wrocław i ul. Kosmonautów zapchana i wtedy a4 jeździmyMieszkam koło Wroblowice jeśli kojarzysz w te stronę drogę
O kurde to w Środzie Śląskiej na ciasto możemy się umawiać hahaha bo ja kaw nie pijam drogę kojarzę bo jeżdżę tamtędy często i do rodziców pod Warszawę tamtędy nas ranem bo w ciągu dnia Wrocław i ul. Kosmonautów zapchana i wtedy a4 jeździmy
Ooo dokładnie, ja się i tak nad wrockiem zastanawiam... Ale pogadam z moją ginka jak you nas w Legnicy jest w porodem w wodzie i zobaczymy....Haha noo pewnie. Jaki ten świat mały szkoda że nie ma porodowki w Środzie bo była dobra.. To byśmy się może tam spotkały [emoji23]
Ooo dokładnie, ja się i tak nad wrockiem zastanawiam... Ale pogadam z moją ginka jak you nas w Legnicy jest w porodem w wodzie i zobaczymy....
Bylam z chlopakiem 4 lata, ktory mieszkal w ProchowicachMala wioska 6km od Prochowic, a Ty?
BytomTo zapytam, ktoś ze Śląska? Okolice Katowic?
No odemnie za daleko... Rodziłam dwa razy właśnie w mniejszej miejscowości i raz w Warszawie, i powiem Ci ze jednak wolę duże miasto..... Termin mamy na październik a największy boom jest wiosna zazwyczaj, no zobaczymyJa coraz częściej zastanawiam się nad strzelinem. Jest kawałek. Ale nie ma tam dużo ludzi. Jest dużo sal, mało rodzacych więc przeważnie ma się sale dla siebie a personel podobno mega miły. Tak czytałam. I dużo dziewczyn sobie chwali..
No odemnie za daleko... Rodziłam dwa razy właśnie w mniejszej miejscowości i raz w Warszawie, i powiem Ci ze jednak wolę duże miasto..... Termin mamy na październik a największy boom jest wiosna zazwyczaj, no zobaczymy