reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
To ja też mam pytanie jesteście już na plusie? Która ciąża i ile kg do przodu? Jestem ciekawa bo to moja pierwsza ciąża jak to wygląda u was. Dodam że ja do szczupłych dziewcząt nie zaliczam się i trochę boję się o wagę.
Ja przed ciaza przytylam 10 kg... w 7 tyg mialam 63 potem spadek i teraz 62,5 i nie zebym narzekala, ale nie wiem czy to dobrze czy nie za malo...

Ja +3,5 kg w 17tc, od dwóch tygodni waga się zatrzymała :)
To ja też mam pytanie jesteście już na plusie? Która ciąża i ile kg do przodu? Jestem ciekawa bo to moja pierwsza ciąża jak to wygląda u was. Dodam że ja do szczupłych dziewcząt nie zaliczam się i trochę boję się o wagę.

Ja tez do szczuplych nie należę i bardzo sie bałam jak to będzie. Okazalo sie ze zrzucilam do 18 tygodnia ciazy ponad 7 kg przez leki na podtrzymanie a teraz koncze 19 tydzien i przytylam tylko 0,4 kg a brzuszek mam mniejszy niz przed ciaza z tym ze ladnie zaokrąglony☺

Przed 55 obecnie 62 [emoji16]
W pierwszej ciazy dobilam do 30 takze zadne zaskoczenie dla mnie...

Hey o jaki tu ruch :)
Co do spania śpię różnie ale na lewym najlepiej i z ugieta prawa noga :D
Snów nie mam żadnych, śpię jak dusel do rana już.
Co do kg to 4 ciąża, na początku -1kg, a teraz +2 więc nie jest źle, zawsze jakieś 9kg tylam w ciazach. Teraz 15+4.

A ja znów śpię kiepsko i dziś postanowiłam że zamawiam ta poduche motherhood w kształcie C.
Ja w pierwszej ciazy chyba 7 na plus, w drugiej 8 a teraz do tej pory 2,5 ale było więcej i spadlo

reklama
Przed 55 obecnie 58...chyba jak narazie idę książkowo z przybieraniem na wadze...mam tylko nadzieje, że więcej niż 15 nie przytyje:/

Do góry