reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Nie jeszcze nie przytyłam ale wydaje mi się że to dlatego że z ciążą odstawilam zle jedzenie alkohol itp i organizm dostaje mniej kcal niż przed ciążą. Pewnie niedługo waga ruszy

Misie. Powiedzcie mi. Jeśli jest krwiak i plamienie to lekarz bada dopochwowo czy przez powłoki?

I jeśli plamienie jest skrzepami delikatne to mogę stosować luteine dopochwowo?

Mam pytanko dziewczyny stosuje któraś z Was sól gorzką Epsom ? Przed ciażą czasami dodawałam do kąpieli bardzo sobie chwalilam, kilka dni temu dostałam tą sól i zastanawiam się jak to jest ze stosowaniem w ciąży Internet podpowiada ze niby nawet polecana jest ze względu na nasze zapotrzebowanie na magnez, ale w ciąży to teraz wszystko 5 razy sprawdzam zanim użyje. Także sama nie wiem jak to jest z tymi kąpielami magnezowymi podpowiecie cos?

reklama
Ja tam robię sobie miskę ciepłej wody z solą i może nogi w niej. Bo ciągle leżę w łóżku i mi puchna stopy.
Mam pytanko dziewczyny stosuje któraś z Was sól gorzką Epsom ? Przed ciażą czasami dodawałam do kąpieli bardzo sobie chwalilam, kilka dni temu dostałam tą sól i zastanawiam się jak to jest ze stosowaniem w ciąży Internet podpowiada ze niby nawet polecana jest ze względu na nasze zapotrzebowanie na magnez, ale w ciąży to teraz wszystko 5 razy sprawdzam zanim użyje. Także sama nie wiem jak to jest z tymi kąpielami magnezowymi podpowiecie cos?

Do góry