DarkAsterR
Fanka BB :)
Ja tez.
Z Gabi mnie wszędzie nosiło.
Basen, masaże, spacery.
Schudnę w swoim czasie.
Z Gabi mnie wszędzie nosiło.
Basen, masaże, spacery.
Schudnę w swoim czasie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przodujesz, ja przed ciaza 10 kg + 2 terazCzyli narazie przoduje w przyroscie wagi...
Nie przodujesz, ja przed ciaza 10 kg + 2 teraz
Oj tam gdybym nie obzerala sie to pod koniec ciazy mialabym tyle co przytylam tak to bede duzo wiecej na plusiePrzed ciaza sie nie liczy [emoji16]
Hej @Patka2616 mnie badal przy krwiaku tak i tak. A luteine bralam przy plamieniach dopochwowo.
Mam pytanko dziewczyny stosuje któraś z Was sól gorzką Epsom ? Przed ciażą czasami dodawałam do kąpieli bardzo sobie chwalilam, kilka dni temu dostałam tą sól i zastanawiam się jak to jest ze stosowaniem w ciąży Internet podpowiada ze niby nawet polecana jest ze względu na nasze zapotrzebowanie na magnez, ale w ciąży to teraz wszystko 5 razy sprawdzam zanim użyje. Także sama nie wiem jak to jest z tymi kąpielami magnezowymi podpowiecie cos?