Czoperka
Fanka BB :)
Chyba nie zrozumiałaś mojego posta. Żadnej dziewczynie nic nie zarzucam. Każda ma własną, najlepszą intuicję. Ja też z niektórych rzeczy zrezygnowałam bo zwyczajnie nie mam na nie ochoty w ciąży. Ale przyznam że do niektórych się motywuje mimo że mi się nie chce, bo wiem że łatwo się rozleniwić.@Czoperka myślę że to trochę niesprawiedliwe ocenianie. Każdy ma swój rozum i jeśli nie chce latać, skakać czy cokolwiek bo się boi o ciążę to jego sprawa. Nie sądzę, że babki ze strachu tylko jedzą tabletki i leżą na wyrku, dużo zależy od samopoczucia, typu pracy zawodowej itp. A już tym bardziej nie oskarżała bym nikogo o rozczulanie się nad sobą jeśli jedna z drugą musiała się długo starać żeby w ogóle zajść.
Także luzik.
Mój post był o podejściu LEKARZY i straszeniu. Są dziewczyny które się dobrze czują i mają ochotę porobić niektóre rzeczy, ale zastraszone przez lekarza odpuszczają. Jeśli coś ma się stać to się stanie. Niezależnie od tego czy się będzie latać samolotem, jeździć na nartach, wspinać czy leżeć plackiem.