reklama
dorzynka
Fanka BB :)
u mnie to wielkie korpo więc prezes to nawet mało mnie kojarzyTo pięknie ja tez się bałam, a prezes się cieszył jakby to on był ojcem tyle ze u mnie dopiero 1 ciąża i już trochę w tej firmie pracuje
no ale pracuję tam 5,5 roku i przez ten czas miałam 1 dzień L4. to pierwsza ciąża i liczę na to, że nie będzie mega kwasu. pobożne życzenia
A jak Wasze objawy? mijają Wam chociaż trochę mdłości? ja odpukać "funkiel- nówka" - nie licząc wczorajszego epizodu na własne życzenie- zjadłam kapuchę kiszoną na surowo, potem ogórkową i pistacje i groszek cukrowy i myślałam, że wybuchnę
październikowe_love
I po wizycie Byłam u innej Pani doktor- karta ciąży założona pobrała też wymaz na bakterie- nie wiem czy coś ją zaniepokoiło, ale wzięła. oczywiście za wszystko trzeba zapłacić, aczkolwiek jakoś przeżyję- gabinet i sprzęt miodzio- Pani Doktor też bardzo konkretna. A więc 10+1, 3,5 cm, serduszko przesłuchane kolejna wizyta za miesiąc jeśli nic mnie nie zaniepokoi.
Uffff. zostało powiedzieć w pracy. Myślę czy iść od razu za ciosem jutro i powiedzieć, że się dziś dowiedziałam, czy odczekać do "po weekendzie". niech to już będzie za mną bo osiwieję....
@dorzynka bardzo się cieszę! Napisałam wcześniej z pytaniem jak wizyta, a widzisz nie doczytałam do końca
akrimjoch
skonczonych 11? czyli starsza dzidzia niz z om?@dorzynka Faktycznie!
Przygotowywałam się na najgorsze, a zobaczyłam słodkie maleńkie skaczące Baby!!! <3 mam problem z wysłaniem wam filmiku, może łącze będzie lepszej jakości jutro to przyślę . Wszystko jest dobrze, nie było co prawda dokładnych pomiarów ale jak najbardziej wyglada na 11 skończonych tygodni
Super wiesci Dziewczyny
I ja jestem po wieczornej wizycie Wszystko w porządku, dzidziol nadrobił i jest już 8+3 jesteśmy już dalej niż poprzednio! Termin mamy na 20.10. Następna wizyta za 3 tyg, chyba umrę ze stresu do tego czasu no ale nic, trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Pozdrawiam was dziewczyny, jestem mega happy
Pozdrawiam was dziewczyny, jestem mega happy
Matkaroku
Hej dziewczyny gratulacje udanych wizyt, super duże dzidziolki podczytuje was cały czas. U nas wszystko ok, do wizyty jeszcze ok 3 tyg to dla mnie strasznie długo. Mdłości męczą ale sie trzymam.
Życzę poowodzenia w kolejnych wizytach!
Co do metrażu my mamy niby 80m. Ale 5 balkonów. W salonie 2, i w każdym pokoju po jednym i w kuchni także one zabierają nam metraż.
Ale byliśmy w banku i wyliczono nam kredyt na dom i to wiekszy niż myśleliśmy. Teraz tylko znaleźć domek
Życzę poowodzenia w kolejnych wizytach!
Co do metrażu my mamy niby 80m. Ale 5 balkonów. W salonie 2, i w każdym pokoju po jednym i w kuchni także one zabierają nam metraż.
Ale byliśmy w banku i wyliczono nam kredyt na dom i to wiekszy niż myśleliśmy. Teraz tylko znaleźć domek
Cześć dziewczyny gratuluje udanych wizyt.
11 Tydzień już leci, wizytę udało mi się ogarnąć na przyszły tydzień. I razem z partnerem doszliśmy do wniosku, że załatwimy wszystko za granicą. Pamiętacie jak ostatnio pisałam, że mój najukochanszy chce wrócić do Polski? Już mu się odwidzialo Na 90% zostajemy za granicą . A jeśli chodzi o metraż to póki co, my tutaj nic nie mamy, bo niestety jesteśmy przez agencję. Mam nadzieję, że teraz maleństwo mnie zmotywuje do częstszej nauki języka, bo czas najwyższy! Poza tym, tu mam ubezpieczenie więc jest łatwiej z wizytą i ze wszystkimi badaniami. I tak planujemy do czerwca Max, i wynająć swoje. Wtedy mój zmieni pracę, a jest sporo ciekawych ofert. Jeszcze mam taką możliwość tutaj, że mogę się bez problemu starać o zasiłek. Na początek zawsze to pomoże, będzie łatwiej dla dziecka.
Jeśli chodzi o wózki, ja już oglądałam, bo tak mnie korci, ale mój mówi, że jeszcze za wcześnie i żebym sobie na razie odpuscila. Ale to chyba normalnie
Życzę Wam miłego wieczoru
11 Tydzień już leci, wizytę udało mi się ogarnąć na przyszły tydzień. I razem z partnerem doszliśmy do wniosku, że załatwimy wszystko za granicą. Pamiętacie jak ostatnio pisałam, że mój najukochanszy chce wrócić do Polski? Już mu się odwidzialo Na 90% zostajemy za granicą . A jeśli chodzi o metraż to póki co, my tutaj nic nie mamy, bo niestety jesteśmy przez agencję. Mam nadzieję, że teraz maleństwo mnie zmotywuje do częstszej nauki języka, bo czas najwyższy! Poza tym, tu mam ubezpieczenie więc jest łatwiej z wizytą i ze wszystkimi badaniami. I tak planujemy do czerwca Max, i wynająć swoje. Wtedy mój zmieni pracę, a jest sporo ciekawych ofert. Jeszcze mam taką możliwość tutaj, że mogę się bez problemu starać o zasiłek. Na początek zawsze to pomoże, będzie łatwiej dla dziecka.
Jeśli chodzi o wózki, ja już oglądałam, bo tak mnie korci, ale mój mówi, że jeszcze za wcześnie i żebym sobie na razie odpuscila. Ale to chyba normalnie
Życzę Wam miłego wieczoru
Nanya
(Samo)dzielna Mama
@Xinak @dorzynka serdecznie gratuluję udanych wizyt o ciąży powiedziałabym na Twoim miejscu jutro, aby mieć z głowy..
@gaga92 świetny pomysł z tymi tabelkami, jestem zdecydowanie za! Któraś pytała o uzupełnienie online, obawiam się że takiej możliwości nie ma..
@Sarna33 no to my niemalże sąsiadki, witaj
A takie coś? Dacie radę edytować? To tylko przykład i w sumie informacje (tylko o mnie na razie [emoji1787]) , które i tak praktycznie ttcznie każda z nas podawała w postach, no ale może rzeczywiście lepiej zawalczyć o ten wątek zamknięty. Tylko wtedy na pewno dostaniemy od nowa, ten pewnie zostanie tutaj, jakby ktoś tam jeszcze chciał dołączyć. Tak było z wątkiem starających się.
reklama
Podziel się: