G
gość17
Gość
Wydaje mi się że wątek staraczek to jednak co innego bo tam ciągle dołączają nowe osoby. Z tego co pamiętam z forum jak byłam wcześniej to po prostu wątek jest zamykany. Może coś się zmieniło ale na bank będzie trzeba napisać do administratorki,może osoba która zakładała październikowe mamy? Myślę że już czas na to, żebyśmy zamknęły bo jest nas bardzo dużo,mówimy o swoich prywatnych sprawach a inni nas podczytac,dodatkowo tematy wyświetlają się w Googlach i nasze odpowiedzi też. Jak widzę jest wiele osób które nas czytają ale nie odzywają się więc jak przeczytają że zamykamy wątek to się odezwa jak będą chciały.A takie coś? Dacie radę edytować? To tylko przykład i w sumie informacje (tylko o mnie na razie [emoji1787]) , które i tak praktycznie ttcznie każda z nas podawała w postach, no ale może rzeczywiście lepiej zawalczyć o ten wątek zamknięty. Tylko wtedy na pewno dostaniemy od nowa, ten pewnie zostanie tutaj, jakby ktoś tam jeszcze chciał dołączyć. Tak było z wątkiem starających się.
Ostatnio edytowane przez moderatora: