Muszę iść na gazetkę zobaczyćA jeszcze miałam pisać od 23 w lidlu będą swietne ciążowe koszule jeansowe i leginsy
Sama na własną rękę robię badania :/ przyjmowała teraz urozax i to ona mi kazała ale teraz olala to :/ wieczorem będę miała inne wyniki jak będą złe to jutro zrobię posiew.Powinnaś mieć skierowanie na posiew moczu albo może odrazu wprowadzone jakieś leczenie.
U mnie to samo dwa pokoje kuchnia łazienka, chcemy kupić większe i szukam mieszkania ale centy to po prostu z kosmosu :/@Carenik nalezy ci się bez mrugnięcia okiem. Nawet bez prawnika. Zwolnienie na dana firme i umowa do dnia porodu. Beznadziejny szef
Widze ze przygotowana
My niedawno sprzedalismy wozek po corce, ma niecale 2.5 ale nie chce jeździć, przyzwyczajona do nosidla.
Mielismy britax bmotion 3. Spacerowke i dokupiona gondola. Myślę ze mogłabym kupic taki sam[emoji4]jestem nim zachwycona.
Fotelik nowy. Wyznaje zasadę że fotelik musi być nowy. Gorzej z tym, że nie zmieści się w aucie
Spanie tez mam ciągle w glowie bo mamy 2 pokoje plus kuchnia. Mieliamy robic remont i kuchnie do salonu ale odeszło nam. Bedzie spalo z nami w salonie
Co do wózków to ja chętnie was posłucham bo ja to daleko za murzynami z tym