reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

To sluchajcie u mnie lepszy numer...
Jak poronilam w grudniu na dzien dobry po powrocie z przerwy swiatecznej dostalam wypowiedzenie (wiedzieli o poronieniu), dodam, ze czesto podkreslali jakim jestem dobrym pracownikiem bla bla bla.
Moje Szefostwo czuje sie nad nami "POLACZKAMI", bo wiekszosc zycia mieszkali w DE. Opinie w necie maja koszmarne...
No i dzien po wypowiedzeniu szef stwierdzil ze papier to tylko papier i mam 4mc na ogarniecie sie (czytaj zrezygnowanie z pomyslu o dziecku)...
Zalamalam sie nie ukrywam, poronienie, utrata wzglednie dobrze platnej pracy, a jeszcze w samego Sylwestra pochowalam babcie, chyba najblizsza mi osobe w zyciu... Nie jadlam, schudlam, nic mi sie nie chcialo... Poszlam do psychiatry, ktory stwierdzil ze lepiej jakbym wypoczela w domu, dostalam leki uspokajajace...
Około walentynek dowiedziałam sie ze ponownie jestem w ciazy...
Czekam do poniedziałku i piszemy z prawnikiem pismo o przywrocenie na stanowisko... Chyba szefa ku***a strzeli..
Trzymam kciuki,może jakaś inspekcja pracy? Słabo postąpił szok

reklama
Trzymam kciuki,może jakaś inspekcja pracy? Słabo postąpił szok
Juz byli pracownicy nasylali, musza miec dobre chody...
Mieli juz kilka spraw w sadzie o bezpodstawne zwolnienia. To dosc znana firma u nas [emoji16].
Nawet w urzedzie pracy jak mowia ze jest praca to, ze nie polecaja...

To sluchajcie u mnie lepszy numer...
Jak poronilam w grudniu na dzien dobry po powrocie z przerwy swiatecznej dostalam wypowiedzenie (wiedzieli o poronieniu), dodam, ze czesto podkreslali jakim jestem dobrym pracownikiem bla bla bla.
Moje Szefostwo czuje sie nad nami "POLACZKAMI", bo wiekszosc zycia mieszkali w DE. Opinie w necie maja koszmarne...
No i dzien po wypowiedzeniu szef stwierdzil ze papier to tylko papier i mam 4mc na ogarniecie sie (czytaj zrezygnowanie z pomyslu o dziecku)...
Zalamalam sie nie ukrywam, poronienie, utrata wzglednie dobrze platnej pracy, a jeszcze w samego Sylwestra pochowalam babcie, chyba najblizsza mi osobe w zyciu... Nie jadlam, schudlam, nic mi sie nie chcialo... Poszlam do psychiatry, ktory stwierdzil ze lepiej jakbym wypoczela w domu, dostalam leki uspokajajace...
Około walentynek dowiedziałam sie ze ponownie jestem w ciazy...
Czekam do poniedziałku i piszemy z prawnikiem pismo o przywrocenie na stanowisko... Chyba szefa ku***a strzeli..
A moze Ciebie tak przywrócić? Współczuję przeżyć oczywiście. Chodzi o to ze jeszcze na wypowiedzeniu zaszlas w ciążę?

U mnie znowu umowa konczy sie w grudniu, jak juz urodze, następna bylaby na czas nieokreślony. Ciekawa jestem czy przedłużą. Wtedy u nas trzeba będzie zmienic wszystko bo pracujemy na zmiany a przy 3 bedzie ciezko sie wymieniać.

Ja ostatnio strasznego lenia mam. Leze przed tv calymi dniami. Wczoraj bylismy na basenie i do dzis czuje chlor. Nawet obiadu mi sie nie chce robić.

Myślicie juz o wozkach fotelikach itp? Mi sie juz chce szukac[emoji4]

Matko dla mnie to jest niepojęte Jak można kogoś szykanowac itp za ciąże Dziewczyny mamy PRAWO zachodzić w ciążę rodzic dzieci i być szczęśliwymi!! I tego się trzymajmy

A moze Ciebie tak przywrócić? Współczuję przeżyć oczywiście. Chodzi o to ze jeszcze na wypowiedzeniu zaszlas w ciążę?

U mnie znowu umowa konczy sie w grudniu, jak juz urodze, następna bylaby na czas nieokreślony. Ciekawa jestem czy przedłużą. Wtedy u nas trzeba będzie zmienic wszystko bo pracujemy na zmiany a przy 3 bedzie ciezko sie wymieniać.

Ja ostatnio strasznego lenia mam. Leze przed tv calymi dniami. Wczoraj bylismy na basenie i do dzis czuje chlor. Nawet obiadu mi sie nie chce robić.

Tak, zaszlam na wypowiedzeniu umowy na czas nieokreslony. Wg prawnika ma obowiazek przywrocenia.

Co do wózka to ja po prostu Kocham [emoji3590][emoji3590]bugaboo Teraz mam bugaboo bee a chce kupić cameleona Oczywiście używany One się cudownie prowadzą i są mega funkcjonalne Dla jednych są wstrętne dla inny piękne Ja jestem w tej drugiej grupie

reklama
Do góry