reklama
Liza
Fanka BB :)
8+0
Hej, nadrobilam
Widziałam piękne maluszki, witam Nowe mamusie i kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja dzis ledwo żyje, głowa mnie boli....
Wizyte mam dopiero 28 marca, a na prenatalne jeszcze nie zapisałam się bo jeszcze czas, 3 tyg wcześniej mam dzwonić...
I tyle, uciekam odpoczywać dalej, może mi przejdzie ehhh
Hej, nadrobilam
Widziałam piękne maluszki, witam Nowe mamusie i kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja dzis ledwo żyje, głowa mnie boli....
Wizyte mam dopiero 28 marca, a na prenatalne jeszcze nie zapisałam się bo jeszcze czas, 3 tyg wcześniej mam dzwonić...
I tyle, uciekam odpoczywać dalej, może mi przejdzie ehhh
7+4
Witam serdecznie. Poruszalyscie temat płci. No więc w pierwszej ciąży dowiedziałam się że będzie synek już w 13 tygodniu ciąży a później sie to tylko potwierdzalo. Teraz pewnie dowiem sie dopiero na polowkowym bo w Niemczech podobno lekarze nie mogą wcześniej informować pacjentek o płci bo zdarzaly sie przypadki ze kobiety z tego powodu dokonywaly aborcji... no masakra jakas[emoji33]
Odnośnie prenatalnych to ja pewnie będę miala na nastepnej wizycie. To będzie 11+3.
Witam serdecznie. Poruszalyscie temat płci. No więc w pierwszej ciąży dowiedziałam się że będzie synek już w 13 tygodniu ciąży a później sie to tylko potwierdzalo. Teraz pewnie dowiem sie dopiero na polowkowym bo w Niemczech podobno lekarze nie mogą wcześniej informować pacjentek o płci bo zdarzaly sie przypadki ze kobiety z tego powodu dokonywaly aborcji... no masakra jakas[emoji33]
Odnośnie prenatalnych to ja pewnie będę miala na nastepnej wizycie. To będzie 11+3.
etatnamame
Dziewczyny u Was to można powiedzieć taniutko pappa i usg U mnie we Wroclawiu prywatnie te badania koszt 600- 700 zł Masakra [emoji33]
październikowe_love
Witam się i ja, jestem Monika.
10t6d, termin wg OM 01.10
W listopadzie straciłam fasolkę jednak szybko udało się zajść w kolejną ciążę. Mam nadzieję że tym razem się uda ciążę donosić. Dziś usg genetyczne (trochę wcześnie jednak posłuchałam lekarza prowadzącego) i wg niego mała jest 5 dni starsza. Jestem z trójmiasta.
5 cm szczęścia.
Zobacz załącznik 950661
Witamy Cię w grupie! Jak ślicznie złożyło rączki Maleństwo.
Jestem 10+6 dzisiaj więc już wiem czego mogę się spodziewać na moim jutrzejszym usg <3 2D co prawda
reklama
Podziel się: