reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
8+7
Witam się
ja będę mieć prenatalne normalnie na następnej wizycie czyli 8 kwietnia, nie muszę się dodatkowo umawiać do innego lekarza

8+0
Hej, nadrobilam
Widziałam piękne maluszki, witam Nowe mamusie i kciuki za dzisiejsze wizyty.

Ja dzis ledwo żyje, głowa mnie boli....
Wizyte mam dopiero 28 marca, a na prenatalne jeszcze nie zapisałam się bo jeszcze czas, 3 tyg wcześniej mam dzwonić...

I tyle, uciekam odpoczywać dalej, może mi przejdzie ehhh

7+4

Witam serdecznie. Poruszalyscie temat płci. No więc w pierwszej ciąży dowiedziałam się że będzie synek już w 13 tygodniu ciąży a później sie to tylko potwierdzalo. Teraz pewnie dowiem sie dopiero na polowkowym bo w Niemczech podobno lekarze nie mogą wcześniej informować pacjentek o płci bo zdarzaly sie przypadki ze kobiety z tego powodu dokonywaly aborcji... no masakra jakas[emoji33]

Odnośnie prenatalnych to ja pewnie będę miala na nastepnej wizycie. To będzie 11+3.

Witam się i ja, jestem Monika.
10t6d, termin wg OM 01.10
W listopadzie straciłam fasolkę jednak szybko udało się zajść w kolejną ciążę. Mam nadzieję że tym razem się uda ciążę donosić. Dziś usg genetyczne (trochę wcześnie jednak posłuchałam lekarza prowadzącego) i wg niego mała jest 5 dni starsza. Jestem z trójmiasta.
5 cm szczęścia. :)
Zobacz załącznik 950661

Witamy Cię w grupie! Jak ślicznie złożyło rączki Maleństwo.
Jestem 10+6 dzisiaj więc już wiem czego mogę się spodziewać na moim jutrzejszym usg <3 2D co prawda :)

reklama
Do góry