reklama
patkapateczka
Fanka BB :)
10+6
Cześć wszystkim
U mnie pogoda okropna muszę iść do labo odebrać wyniki wykupić leki. Samopoczucie okropne wstałam z bólem brzucha aż się wystraszyłam ale przeszło i sporadycznie zakuje, do tego ból głowy może jak się przejdę to mi przejdzie.
Trzymam kciuki za wizyty :*
Cześć wszystkim
U mnie pogoda okropna muszę iść do labo odebrać wyniki wykupić leki. Samopoczucie okropne wstałam z bólem brzucha aż się wystraszyłam ale przeszło i sporadycznie zakuje, do tego ból głowy może jak się przejdę to mi przejdzie.
Trzymam kciuki za wizyty :*
Wszystko będzie dobrze, nie zamartwiaj się na zapas. A o której masz wizytę?8+6
Dzień dobry mało pisze Ale czytam codziennie
u mnie w nocy też wiało masakrycznie :/
Ja jestem z okolic Wadowic
Jedna Ania napisała ze mieszka w Krakowie, ja najprawdopodobniej tam urodze choć zaczynam w to wątpić mam zle przeczucia przez te plamienia a teraz jeszcze dolegliwości ustapily ale dziś już wizyta na szczęście
Tak w ogóle to kciuki za wszystkie dzisiejsze spotkania z fasolkami
I to ja pisałam że jestem z Krakowa. Chcesz tu rodzić z jakiegoś powodu czy tak po prostu?
gaga92
Dopiero o 17:40Wszystko będzie dobrze, nie zamartwiaj się na zapas. A o której masz wizytę?
Tak w ogóle to kciuki za wszystkie dzisiejsze spotkania z fasolkami
I to ja pisałam że jestem z Krakowa. Chcesz tu rodzić z jakiegoś powodu czy tak po prostu?
Syna tam rodzilam bo musiałam, teraz też bym chciała tam, a też moja ginekolog prowadząca pracuje tam i nawet ona robiła mi cc
Cześć dziewczyny ! U mnie ostanie dni bardzo wietrzne i deszczowe. Aż się boję wychodzić żeby mnie nie zwialo . Kolejny dzień jest dobry, nie mogę powiedzieć bardzo dobry, chociaż jako takich objawów nie mam ale ostatnimi czasy mam uczucie, jak bym budziła się na kacu... nie wiem czy też tak macie bądź mialyscie.
Byłam dziś powiedzieć szefowi, że jestem w ciąży i dalej jestem w szoku bo nigdy nie widziałam go tak szczęśliwego. Tak jakby dowiedział się, że to jego dziecko .
Miłego dnia!
Byłam dziś powiedzieć szefowi, że jestem w ciąży i dalej jestem w szoku bo nigdy nie widziałam go tak szczęśliwego. Tak jakby dowiedział się, że to jego dziecko .
Miłego dnia!
Cześć dziewczyny, witam się ponownie bo dawno mnie tu nie było.
Jako, że sporo doszło to przedstawię się jeszcze raz- mam na imię Asia, 36 lat ( 22.10 37 skończę ) termin z usg 06.10. Mam 2 córki 15 lat i 9 lat. Tydzień temu wyszłam za mąż dlatego moja nieobecność
Jestem z Trojmiasta.
Na razie z maleństwem wszystko Ok.
Chodzę do pracy choć wolałabym być na L4 ale dziś tak mi się rozciąga, ze z bólu nie mogłam siedzieć wiec się zwolniłam do domu (na szczęście mam w miarę wyrozumiałego szefa )
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze
I przesyłam słoneczko z Gdyni [emoji295]️
Jako, że sporo doszło to przedstawię się jeszcze raz- mam na imię Asia, 36 lat ( 22.10 37 skończę ) termin z usg 06.10. Mam 2 córki 15 lat i 9 lat. Tydzień temu wyszłam za mąż dlatego moja nieobecność
Jestem z Trojmiasta.
Na razie z maleństwem wszystko Ok.
Chodzę do pracy choć wolałabym być na L4 ale dziś tak mi się rozciąga, ze z bólu nie mogłam siedzieć wiec się zwolniłam do domu (na szczęście mam w miarę wyrozumiałego szefa )
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze
I przesyłam słoneczko z Gdyni [emoji295]️
reklama
Marii9012
8+3
Mi wczoraj wieczorem i w nocy też ból brzucha doskwieral. Na szczęście dziś już jest ok. Któraś z dziewczyn pisała że podobno po cesarce bardziej odczuwa się rozciąganie macicy. Ja się pod tym podpisuje bo na początku brzuch bolał mnie praktycznie codziennie teraz już rzadziej, ale też się zdarza. W pierwszej ciąży nie pamiętam, żebym miała takie bóle.
Mi wczoraj wieczorem i w nocy też ból brzucha doskwieral. Na szczęście dziś już jest ok. Któraś z dziewczyn pisała że podobno po cesarce bardziej odczuwa się rozciąganie macicy. Ja się pod tym podpisuje bo na początku brzuch bolał mnie praktycznie codziennie teraz już rzadziej, ale też się zdarza. W pierwszej ciąży nie pamiętam, żebym miała takie bóle.
Podziel się: