październikowe_love
Fanka BB :)
Prawie zero brzuszka. Ale w zwykłych moich musiałam siedzieć już rozpięta w pracy przy komp., co było dość niekomfortowe, bo obok siebie mam mojego Team leadera - faceta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malutki. Ja mam tłuściocha, nigdy się wam nie pokażę [emoji33] Ja już teraz wyglądam na 6 miesiąc [emoji1787]Prawie zero brzuszka. Ale w zwykłych moich musiałam siedzieć już rozpięta w pracy przy komp., co było dość niekomfortowe, bo obok siebie mam mojego Team leadera - faceta
Przypuszczam że gdybym była po terminie to by mi nie wyszło dlatego właśnie mój Jaś się taki okruszek urodził 2,6 kg bo matka przyspieszyła [emoji16]Kurcze nieźle Sama sobie zrobiłaś masaż wywołujący poród. Ile dziewczyn po terminie by tak chciało umieć [emoji6]
Ja miałam sytuację że byłam z mężem na targu po warzywa u jego znajomych i pytali się mnie co się nam urodziło byłam w szoku bo nie należe do szczupłych Ale bez przesady. Znowu w sklepie koło teściowej pytali się mnie który miesiąc. No byłam w szoku. Teraz przytylam po poronieniu i to sporo Ale wcześniej 65-70kg na 165cm to nie ma jakieś tragedii.Ja zdjęć brzucha nie wrzucę, bo przed zajściem już mnie pytali czy jestem w ciąży, ale ja tam zawsze byłam gruba. Już się nie mogę doczekać komentarzy lekarza na ten temat :/ raz mi nawet dziewczyna w tramwaju miejsca ustąpiła, ale posmialam się tylko że jestem gruba a nie w ciąży i dalej stałam
Szkoda że żadnej wielkopolanki nie ma, miałabym kogoś w pobliżu
@25_pixels a skąd konkretnie? Jakieś większe miasto? Ja pochodzę z dolnego śląska, teraz tylko taka "światowa" się stałam i nie mogę znaleźć swojego miejsca Też chcieliśmy zostać na stałe za granicą ale mój zmienił zdanie
Malutki. Ja mam tłuściocha, nigdy się wam nie pokażę [emoji33] Ja już teraz wyglądam na 6 miesiąc [emoji1787]
Hej,ja też z WarszawyCześć dziewczyny,
bardzo się cieszę, że Was znalazłam. Postarałam się trochę nadgonić, wasze wpisy to skarbnica wiedzy Jestem w pierwszej ciąży 9t5d, więc wszystko jest dla mnie nowe.. Co do samopoczucia to prawdziwa sinusoida. Mdłości mam już od jakiegoś czasu, ale prawdziwe wymioty męczą mnie od soboty, nie wiem jak jutro dam radę pójść do pracy . Czytałam, że niektóre z Was w tym okresie zaczynają czuć się lepiej, jak widać rzeczywiście każda ciąża jest inna. Z nowych objawów, jak wstaję czy gwałtownie zmieniam pozycję, to ciągnie mnie w dole brzucha, też tak macie?
edit: a jestem z Warszawy
Cześć @RaRinka ja spod Warszawy (ale blisko)Cześć dziewczyny,
bardzo się cieszę, że Was znalazłam. Postarałam się trochę nadgonić, wasze wpisy to skarbnica wiedzy Jestem w pierwszej ciąży 9t5d, więc wszystko jest dla mnie nowe.. Co do samopoczucia to prawdziwa sinusoida. Mdłości mam już od jakiegoś czasu, ale prawdziwe wymioty męczą mnie od soboty, nie wiem jak jutro dam radę pójść do pracy . Czytałam, że niektóre z Was w tym okresie zaczynają czuć się lepiej, jak widać rzeczywiście każda ciąża jest inna. Z nowych objawów, jak wstaję czy gwałtownie zmieniam pozycję, to ciągnie mnie w dole brzucha, też tak macie?
edit: a jestem z Warszawy