Nanya
(Samo)dzielna Mama
Trzymaj się mocno [emoji17]Kochane żegnam się z Wami. Jestem po zabiegu. Nic mnie nie bolało. Po prostu poleciało...
Trzymam za Was kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się mocno [emoji17]Kochane żegnam się z Wami. Jestem po zabiegu. Nic mnie nie bolało. Po prostu poleciało...
Trzymam za Was kciuki
U mnie chwilowo ciężko stwierdzić skąd jestem. Obecnie mieszkam za granicą, w Polsce w Opolu a po porodzie planujemy zamieszkac w trójmieście
Ooo, moje miasto rodzinneBielsko Biała
Przykro mi [emoji26]przesyłam uściskiKochane żegnam się z Wami. Jestem po zabiegu. Nic mnie nie bolało. Po prostu poleciało...
Trzymam za Was kciuki
Cześć dziewczyny,
bardzo się cieszę, że Was znalazłam. Postarałam się trochę nadgonić, wasze wpisy to skarbnica wiedzy Jestem w pierwszej ciąży 9t5d, więc wszystko jest dla mnie nowe.. Co do samopoczucia to prawdziwa sinusoida. Mdłości mam już od jakiegoś czasu, ale prawdziwe wymioty męczą mnie od soboty, nie wiem jak jutro dam radę pójść do pracy . Czytałam, że niektóre z Was w tym okresie zaczynają czuć się lepiej, jak widać rzeczywiście każda ciąża jest inna. Z nowych objawów, jak wstaję czy gwałtownie zmieniam pozycję, to ciągnie mnie w dole brzucha, też tak macie?
edit: a jestem z Warszawy
LubliniecA tak w ogóle to skąd dziewczyny jesteście Ja Wrocław [emoji16]