reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Podziwiam za te mamy, które wolą wielo. To nie dla mnie. Mam suszarkę, ale w życiu by mi się nie chciało. Przy moim pierwszym dziecku synek miał alergię na jednorazowe. Musieliśmy kupować ekologiczne. Ale one wtedy były nieziemsko drogie! Z córką już Pampersy, aż do momentu kiedy zaczęła je przesikiwać w nocy i na próbę zamówiłam Huggies. Od tamtej pory tylko te drugie. U was popularne są chyba Dada czy jakoś tak. U mnie cenowo nie opłaca mi się nawet kupować tych z niższej półki.

reklama
Czy ktoś jeszcze poza mną ma mega mdłości i zwraca codziennie? Ja już sił i nerwów nie mam. Dali mi coś na to w piątek, a jak tylko wezmę to wymiotuję o wiele więcej... mój mąż praktycznie przejął wszystkie obowiązki w domu. Ja ledwo żyję. Jak tak dalej pójdzie to sobie fotel do łazienki wstawię [emoji43] i będę tak koczować...

Ja w sumie nie mam aż takiego parcia na ochronę przeciw rozstępom, jak na ochronę krocza podczas porodu. Byłam 2 razy nacinana i teraz mam ambitny plan robić masaż krocza olejkiem od 34 tc. Mam cichą nadzieję, że tym razem uda mi się tego uniknąć [emoji33]

U mnie mdłości przeszły. Na szczęście [emoji3526]ale za to siku co chwilę biegam

Mnie kuszą wielorazowe ale myślę że jestem zbyt leniwa. Zobaczymy jak to będzie[emoji3526]suszarkę mam

Ja Białystok

Nadrobilam wszystko ale juz prawie nic nie pamiętam [emoji1787]na wrześniowki ani myślę zaglądać

Aa co do smarowidel kupiłam balsam mary kay bo ubostwiam te firmę. Ale ja raczej z takich co to przybrac się nie mogą i prędzej ważność się skonczy niż tubkę zuzyje. Zamówiłam tez peeling mam nadzieję że będę używać. W poprzednich ciazach bez rozstępów ale teraz juz czuje że ta bedzie inna. Oprocz tego wybieram się na pilates i może coś jeszcze. Co można?

reklama
Do góry