reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Podziwiam za te mamy, które wolą wielo. To nie dla mnie. Mam suszarkę, ale w życiu by mi się nie chciało. Przy moim pierwszym dziecku synek miał alergię na jednorazowe. Musieliśmy kupować ekologiczne. Ale one wtedy były nieziemsko drogie! Z córką już Pampersy, aż do momentu kiedy zaczęła je przesikiwać w nocy i na próbę zamówiłam Huggies. Od tamtej pory tylko te drugie. U was popularne są chyba Dada czy jakoś tak. U mnie cenowo nie opłaca mi się nawet kupować tych z niższej półki.

reklama
Czy ktoś jeszcze poza mną ma mega mdłości i zwraca codziennie? Ja już sił i nerwów nie mam. Dali mi coś na to w piątek, a jak tylko wezmę to wymiotuję o wiele więcej... mój mąż praktycznie przejął wszystkie obowiązki w domu. Ja ledwo żyję. Jak tak dalej pójdzie to sobie fotel do łazienki wstawię [emoji43] i będę tak koczować...

Ja w sumie nie mam aż takiego parcia na ochronę przeciw rozstępom, jak na ochronę krocza podczas porodu. Byłam 2 razy nacinana i teraz mam ambitny plan robić masaż krocza olejkiem od 34 tc. Mam cichą nadzieję, że tym razem uda mi się tego uniknąć [emoji33]

U mnie mdłości przeszły. Na szczęście [emoji3526]ale za to siku co chwilę biegam

Mnie kuszą wielorazowe ale myślę że jestem zbyt leniwa. Zobaczymy jak to będzie[emoji3526]suszarkę mam

Ja Białystok

Nadrobilam wszystko ale juz prawie nic nie pamiętam [emoji1787]na wrześniowki ani myślę zaglądać

Aa co do smarowidel kupiłam balsam mary kay bo ubostwiam te firmę. Ale ja raczej z takich co to przybrac się nie mogą i prędzej ważność się skonczy niż tubkę zuzyje. Zamówiłam tez peeling mam nadzieję że będę używać. W poprzednich ciazach bez rozstępów ale teraz juz czuje że ta bedzie inna. Oprocz tego wybieram się na pilates i może coś jeszcze. Co można?

reklama
Do góry