reklama
Pochwal sięKurcze przecież przy tej metodzie to nawet nie będzie biologicznie jego dziecko :O a geny to siła...
Dziewczyny podjechałam do H&M i kupiłam dzisiaj moje pierwsze spodnie ciążowe
G
gość17
Gość
Myślę,że to duże wyzwanie i rozmowa pomoże może trochę wzmocnić jego pewność siebie?trzymam kciuki ! U nas będzie 5 lat różnicy i to już wg mnie mega dużo, marzyłam żeby było max 2 lata no ale że względów zdrowotnych nie mogliśmy się starać.A wiesz, że bardzo możliwe że tak. Kilka razy przewinęło się, że jak dwójka dzieci to najlepiej jedno po drugim tak żeby za 4 lata licząc łącznie „wyjść z pieluch” . A w ogóle to chciał bliźniaki. Tez żeby było z głowy.
patkapateczka
Fanka BB :)
Żebym o siebie dbała chyba wiem co mam robić dorosła jestem, paliłam elektryka I odkąd jestem w ciąży to go nie palę to mam to rzucic bo to trucizna sama pali papierosy i to nie mało. Mam się nie denerwować tylko cieszyć, żeby po poronieniu to było takie proste. Mam lykac witaminy i zdrowo się odżywiaćDo 6miesiaca mamy nic nie kupować bo to przynosi pecha i inne pierdoły. Jak mnie takie rzeczy denerwują i wyprowadzają z równowagi od 9lat jestem z mężem i od 9lat sama kieruje swoim życiem i jestem z niego dumna.Jakie np.? ;-D
25_pixels
@parkapateczka hehehe to narazie nic [emoji12] poczekaj aż się zacznie „nie noś korali, bo się urodzi owinięte pępowiną”. W każdej kulturze to jest. Mam meksykanskich sąsiadów. Moja córka urodziła się w zaćmienie słońca. U nich wtedy kobiety w ciąży nie powinny wychodzi na dwór w dzień i nosić czerwoną bransoletkę czy coś w tym stylu. I jak mi przyniosła kilka dni przed to byłam mega zdziwiona, bo choć w takie rzeczy nie wierzę, doceniam to że o mnie pomyślała.
W ciąży bardzo mnie denerwuje jak wszyscy mają nagle opinię na temat moich piersi [emoji23] męża siostra „nie karm, bo będą obwisłe” [emoji43] moja chrzestna „pocieraj sutki czymś szorstkim, żeby się przyzwyczaiły” [emoji43] - no to już głupota jest jak mi lekarka powiedziała.
W ciąży bardzo mnie denerwuje jak wszyscy mają nagle opinię na temat moich piersi [emoji23] męża siostra „nie karm, bo będą obwisłe” [emoji43] moja chrzestna „pocieraj sutki czymś szorstkim, żeby się przyzwyczaiły” [emoji43] - no to już głupota jest jak mi lekarka powiedziała.
G
gość17
Gość
Zawsze znajdą się zwolennicy kokardki,ja też jestem przeciw-nie dałam teściowej nic zawiesić noc ciężka, obudziłam się z bólem brzucha. Po nospie zasnęłam..to już kolejna taka noc,w dzień było ok. Mam nadzieję że jest ok, słyszałam coś takiego że kobiety po cc mogą mieć silniejsze bóle brzusza przy powiększaniu macicy.No i ten... temat bardzo drażliwy dla wielu: czerwona kokardka. Kolejny zabobon. Moja ciotka mega wierząca, a takie głupoty jej po głowie...
Klaudia555
Ja też miałam w wozku kokardke i teraz też będę miało. Moją siostre ktoś urzekł moja mama mi opowiadała. Było to ponad 30 lat temu ale nic mi nie szkodzi zawiesić w wózku
reklama
Klaudia555
@MamoveKate dzięki przeszło. Wczoraj za bardzo zaszalałam z porządkami. Już dziś ok
Podziel się: