reklama
Pochwal sięKurcze przecież przy tej metodzie to nawet nie będzie biologicznie jego dziecko :O a geny to siła...
Dziewczyny podjechałam do H&M i kupiłam dzisiaj moje pierwsze spodnie ciążowe![]()
G
gość17
Gość
Myślę,że to duże wyzwanie i rozmowa pomożeA wiesz, że bardzo możliwe że tak. Kilka razy przewinęło się, że jak dwójka dzieci to najlepiej jedno po drugim tak żeby za 4 lata licząc łącznie „wyjść z pieluch” . A w ogóle to chciał bliźniaki. Tez żeby było z głowy.
patkapateczka
Fanka BB :)
Żebym o siebie dbała chyba wiem co mam robić dorosła jestem, paliłam elektryka I odkąd jestem w ciąży to go nie palę to mam to rzucic bo to trucizna sama pali papierosy i to nie mało. Mam się nie denerwować tylko cieszyć, żeby po poronieniu to było takie proste. Mam lykac witaminy i zdrowo się odżywiaćDo 6miesiaca mamy nic nie kupować bo to przynosi pecha i inne pierdoły. Jak mnie takie rzeczy denerwują i wyprowadzają z równowagi od 9lat jestem z mężem i od 9lat sama kieruje swoim życiem i jestem z niego dumna.Jakie np.? ;-D
25_pixels
@parkapateczka hehehe to narazie nic [emoji12] poczekaj aż się zacznie „nie noś korali, bo się urodzi owinięte pępowiną”. W każdej kulturze to jest. Mam meksykanskich sąsiadów. Moja córka urodziła się w zaćmienie słońca. U nich wtedy kobiety w ciąży nie powinny wychodzi na dwór w dzień i nosić czerwoną bransoletkę czy coś w tym stylu. I jak mi przyniosła kilka dni przed to byłam mega zdziwiona, bo choć w takie rzeczy nie wierzę, doceniam to że o mnie pomyślała.
W ciąży bardzo mnie denerwuje jak wszyscy mają nagle opinię na temat moich piersi [emoji23] męża siostra „nie karm, bo będą obwisłe” [emoji43] moja chrzestna „pocieraj sutki czymś szorstkim, żeby się przyzwyczaiły” [emoji43] - no to już głupota jest jak mi lekarka powiedziała.
W ciąży bardzo mnie denerwuje jak wszyscy mają nagle opinię na temat moich piersi [emoji23] męża siostra „nie karm, bo będą obwisłe” [emoji43] moja chrzestna „pocieraj sutki czymś szorstkim, żeby się przyzwyczaiły” [emoji43] - no to już głupota jest jak mi lekarka powiedziała.
G
gość17
Gość
Zawsze znajdą się zwolennicy kokardki,ja też jestem przeciw-nie dałam teściowej nic zawiesićNo i ten... temat bardzo drażliwy dla wielu: czerwona kokardka. Kolejny zabobon. Moja ciotka mega wierząca, a takie głupoty jej po głowie...
Klaudia555
Ja też miałam w wozku kokardke i teraz też będę miało. Moją siostre ktoś urzekł moja mama mi opowiadała. Było to ponad 30 lat temu ale nic mi nie szkodzi zawiesić w wózku 
reklama
Klaudia555
Podziel się: