Kordosia jaki masz fajny suwaczek , że jesteś w 40t1dTsk, USG +pobranie krwi
reklama
Liza
Fanka BB :)
Hmm z 27. 10 to mam córkęno to ok , bo mi sie obiło w pamięci ze 28 i sie tak zastanawiałam jak to możlie
Ale może z kims ci się pomieszalo
Dobra uciekam oglądać film sztukę kochania wg Michaliny wislockiej bo nie oglądałam.
MamoveKate
Lekarz ma kiepskie usg i twierdził, że chyba nie...A przy tym pęcherzyku 7 mm było już widać serduszko?
Ale ja mu nie wierzę i umówiłam się do innego lekarza
MamoveKate
Nie robiłam żadnych badań... Może faktycznie młodsza i trzeba poczekaćWitaj, mamy praktycznie ten sam czas ja ostatnia@mialam 16.01..
I dziś byłam na usg też ciąża młodsza..dużo mi nic nie było tylko zrobiłam bete I progestesron i za nisko wg norm i dlatego poszłam
A Ty robiłaś padania?
patkapateczka
Świetnie będziemy razem się martwić Ale będzie dobrze. Fajne ujęcie fasola tak cały przód.@patkapateczka no to sie zgralas ze mna dokladnie z wizytami. 26 prenatalne 1 kwietnia wizyta. Bedziemy sie razem stresowac
Plamienie nie zawsze oznacza najgorsz.
A krwiak dość często się wchłania.
etatnamame
Między 11 a 14 tydzTeż chciałam się o to spytać.
etatnamame
Jak mały zaśnie to też chcę to zobaczyć Ponoć dobryHmm z 27. 10 to mam córkę
Ale może z kims ci się pomieszalo
Dobra uciekam oglądać film sztukę kochania wg Michaliny wislockiej bo nie oglądałam.
SyLwuniaa
Zrób sobie bete hcg i powtórka po 48 h powinna się podwoić +- . I progesteron razNie robiłam żadnych badań... Może faktycznie młodsza i trzeba poczekać
To są tanie badania, wyniki po kilku h w zależności od lab. A dużo Ci wyjaśni
G
gość17
Gość
Hej,u mnie był krwiak wykryty i załączono luteinę dwa razy na dobę i leżenie.po tygodniu krwiaka już prawie nie było. Byłam w 7tc,każdy tydzień starsza ciąża to mniejsze zagrożenie więc lez, odpoczywaj i myśl pozytywnieHej. Dziś pierwsza wizyta u lekarza. Niezbyt udany prezent na dzień kobiet, bo ciąża jest zagrożona. Niestety mialam plamienia i dziś akurat w trakcie wizyty się nasiliły. Serduszko bije 6+1, dostalam luteinę dopochwowo dwa razy dziennie i mam leżeć. No ale już znam historie, że luteina nie pomogła, więc zobaczymy. Nerwy są. Dodatkowo po kilku godzinach od pierwszej tabletki mam straszny ból głowy. Kolejna wizyta za dwa tygodnie, żeby sprawdzić czy zarodek się rozwija...
reklama
Cześć, dziewczyny!
Jestem w 6/7 tygodniu ciąży, ale dokładnie będę wiedzieć w przyszłym tygodniu. Mam już synka w wieku 5,5 lat.
Teraz mam przymusowe leżenie, bo ginekolog wykryła krwiaka. Biorę luteinę x2 już drugi tydzień. Oszczędzam się - nie robię w domu prawie nic. Mąż ma za to pełno obowiązków
Czy któraś z Was miała krwiaka i po jakim czasie się wchłonął?
Ja mam krwiaka, ale już jest dużo mniejszy niż na początku, powinien się wchłonąć do końca pierwszego trymestru. Na pierwszej wizycie pani doktor mówiła jeszcze, że odkleja się kosmówka ale już jest ok. Tak jak Ty mam zalecone leżenie, nie mogę nic dźwigać i biorę duphaston 3x1. Tak jak piszą dziewczyny, kiepsko się po nim czuję, choć myślę, że w porównaniu z pierwszymi dniami kiedy zaczęłam go brać jest dużo lepiej.
A tak poza tym to dzisiaj dłuższą chwilę nie wchodziłam tutaj i musiałam nadrobić
Czyli mówicie, że na wrześniówkach burza
Podziel się: