akrimjoch
Fanka BB :)
A nie jest to standardowe badanie?@25_pixels myślę że to badanie o którym piszesz to echo serca płodu, też je będę mieć robione ok połowy ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie jest to standardowe badanie?@25_pixels myślę że to badanie o którym piszesz to echo serca płodu, też je będę mieć robione ok połowy ciąży
@25_pixels myślę że to badanie o którym piszesz to echo serca płodu, też je będę mieć robione ok połowy ciąży
Nie jest, trzeba mieć skierowanieA nie jest to standardowe badanie?
Ja będę mieć bo syn się urodził z wadą sercaTak. Potocznie to chyba echo serca płodu. W każdej ciąży mam musowo. Ty też?
Ja też pierworódka@Patrusia witaj! Też miałam plamienia i wyszło, że mam za mało progesteronu, co grozi mi poronieniem. Po tym jak zaczęłam brać plamienia ustały. Czego tobie z całego serca życzę. Za pierwszym razem to przeraża. Wiem. Nie stresuj się, na tyle ile to możliwe. Pytaj, jak czegoś nie wiesz. Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi [emoji12]
Pierwsza pierworódka na forum? [emoji6] czy jest więcej?