reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Dzięki dziewczyny :) już się bardzo cieszę, że dołączyłam do Was..
Oszczędzam się ile mogę, większość czasu leżę, bo takie miałam zalecenia.

@akrimjoch Ja chyba tez już nie wrócę, tym bardziej, że lepiej dla nich jak juz teraz zaczną szkolić sobie kogoś nowego i ja ich nie będę po 33 dniu kosztować.. a tak w ogolę to od kliku dni do godziny 12 mogę zjeść posiłki tylko na leżąco, inaczej nie lądują w brzuchu :) więc raczej nawet nie ma szans chodzenia do pracy w takim stanie..

@25_pixels nie denerwuj się, najważniejsze że jesteście cali. Nie ma tam czegoś takiego jak odszkodowanie? moze się uda kupić nowe bo zapewne ktoś winny temu jest! (zapewne ten z tira).
@25_pixels i @patkapateczka
Ja się tak zastanawiam co to są te kocyki bambusowe :p:rolleyes::ninja2:  matka dwójki dzieci :-p
@Patrusia ja zostaje do końca ciąży, pracuje przy żywych zwierzętach, dokładnie uboj drobiu.

Brawo ja, nauczyłam się oznaczać :biggrin2:

Cześć dziewczyny, wczoraj byłam na pierwszej wizycie ciążowej i mogę do was dołączyć, bo ciąża ma 6tygodni, termin na koniec października i na razie jest dobrze. Mam 4,5 letniego syna. Jedną ciąże zakończoną poronieniem w 13tygodniu w lipcu zeszłego roku. Bardzo wierzę, że tym razem będzie dobrze, ale też bardzo się stresuje...

reklama
@Patrusia witaj! Też miałam plamienia i wyszło, że mam za mało progesteronu, co grozi mi poronieniem. Po tym jak zaczęłam brać plamienia ustały. Czego tobie z całego serca życzę. Za pierwszym razem to przeraża. Wiem. Nie stresuj się, na tyle ile to możliwe. Pytaj, jak czegoś nie wiesz. Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi [emoji12]

Pierwsza pierworódka na forum? [emoji6] czy jest więcej?
Ja też pierworódka :)

Do góry