akrimjoch
Fanka BB :)
@patkapateczka a moze taka poducha dla ciezarnych do spania by pomogla.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdyby nie fakt, że dalej mnie mdli i nie mam apetytu, to bym pozazdrościła. [emoji16]Ale sobie dogodziłam [emoji39] Zobacz załącznik 949163
Wiem, wiem. Mnie też ciężko znaleźć taką pozycję, najgorzej jest rano.Ciężko jest odnaleźć ta wygodna pozycje pójście spać to dla mnie koszmar się robi. Nie mogę się ułożyć boli dretwieja nogi i te uda bolą. Nie miałam dotąd problemów z kręgosłupem.
No właśnie też chciałam o to zapytać.... W pierwszej ciąży przytyłam ok 9 kg, bardzo późno brzuch wybił i był bardzo mały, młoda też dosc drobna, nie przybierala, malowodzie, niektórzy zauważyli dopiero jak zobaczyli mnie z wózkiem na spacerze. A teraz mam wrażenie że w tej ciąży będę jak slonica 10 tydzień a mnie już spodnie uwieraja, brzuch dostaje. Narazie o ciazy powiedzieliśmy tylko moim rodzica (stwierdzili że wiedzieli bo młoda im pow że będzie miała siostrę-młoda nic nie wie ale koleżanka z przedszkola będzie miała rodzeństwo i ona stwierdziła że w takim razie oba też chce ) ale jak tak dalej pójdzie to w pracy sami się zorientuja. Wizytę mam w pt. Jeśli wszystko będzie ok, a myślę że tak, to może powiem w pracyCzy wy macie już brzuszki?