reklama
Czaata
Fanka BB :)
Ja poroniłam dwa razy. Ostatni raz dwa lata temu, później miałam problemy z regularną miesiączką, mnóstwo badań i w końcu udało się ją wyregulować no i od tego czasu minęło pół roku. Po poronieniu lekarze zalecają wstrzymać się 3 miesiące z ciąża, ale są kobiety, które zaraz w pierwszym cyklu zachodzą w ciążę i jest wszystko ok.Widze ze duzo z was jest tu po poronieniu,czy szybko udalo sie zajsc w nastepna ciaze?
Ja po poronieniu zaszłam właśnie w następnym cyklu, tyle że u mnie była wczesna ciąża tydzień po @ dostałam krwawienia. Beta wyniosła 50. W sumie to nie wiem do końca czy wina niskiej bety czy to że syn miał rotawirusa bo akurat w tym czasie byłam w szpitalu z nim i poronilam. Miesiąc po byłam w kolejnej ciąży i jest Diana. Życzę Ci kochana jak najszybciej zdrowej fasolki :*Widze ze duzo z was jest tu po poronieniu,czy szybko udalo sie zajsc w nastepna ciaze?
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i trzymam za kolejne wizyty
@Kora152 tak już jestem po pierwszych badaniach (ok 11)
@Czaata mnie lekarz zalecił Pregna plus
@Xinak dość nietypowa godzina końca pracy. Ja niedawno wróciłam z pracy i obkupuje kibelek bo coś wierci mnie w brzuchu. A zaraz musze się brać za kąpanie małej. I wypadałoby jeszcze jakaś kolacyjke ogarnąć.
@Czaata mnie lekarz zalecił Pregna plus
@Xinak dość nietypowa godzina końca pracy. Ja niedawno wróciłam z pracy i obkupuje kibelek bo coś wierci mnie w brzuchu. A zaraz musze się brać za kąpanie małej. I wypadałoby jeszcze jakaś kolacyjke ogarnąć.
patkapateczka
Loli ja poroniłam A w sumie to miałam poronienie chybione i miałam zabieg lekarz kazał odczekać 4mjesiace i zaszłam w pierwszym cyklu. O pierwsza ciążę staram się dwa lata także teraz byłam w szoku że tak szybko.
akrimjoch
Ja poronilam dwa razy w tamtym roku. W styczniu samoistnie , w kolejnym cylku znow bylam w ciazy i dotrwałam do 8 tyg, ciaza obumarła w 6. Skonczylo sie łyzeczkowaniem. Ze wzgledu na wiek ginka powiedzialam ze mam odczekac miesiac i mozemy sie starac ale odczeklam do wrzesnia i troche zeszlo az wyszlo. Juz prawie stracilam nadzieje.
@25_pixels bidulo. Wymioty tak cie mecza?
@Xinak ale super praca
@25_pixels bidulo. Wymioty tak cie mecza?
@Xinak ale super praca
reklama
Tak myślałam, że jesteś kierowca jakiejś komunikacji miejskiej no w moim mieście wgl nie ma tramwajów, bida fajna praca, ale godziny pracy nie do konca fajne.. I zmiany po 8 godz czy dłuższe?Jak się tramwaje prowadzi to takie godziny zakończeń są normalne, zupełnie jak przyjście np. na 4.17. przynajmniej u mnie w mieście. Już mnie brzuch boli od tego siedzenia, ale jeszcze kółeczko i zjeżdżam na bazę
Współczuję Wam dziewczyny tych strat i tego co przeszlyscie..
Podziel się: