reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Bardzo mi przykro ;( ciężko czyta się takie rzeczy.
Dziewczyny badalyscie już mocz i morfologie?
Jak się tramwaje prowadzi to takie godziny zakończeń są normalne, zupełnie jak przyjście np. na 4.17. przynajmniej u mnie w mieście. Już mnie brzuch boli od tego siedzenia, ale jeszcze kółeczko i zjeżdżam na bazę
Ooo! A skąd Pani motornicza? [emoji16]

reklama
Dziewczyny współczuję Wam historii z poronieniami :(
U mnie chyba się normuje. Śluz mam leciutko podbarwiony. Jednolity kolor, taki jakby beżowy. Niteczek już nie ma. Ale sytuacja trochę mnie zmartwiła. Jeszcze na dodatek mąż jutro rano wyjeżdża na 3 dni i zostaję sama z moimi szogunami.

Jak się tramwaje prowadzi to takie godziny zakończeń są normalne, zupełnie jak przyjście np. na 4.17. przynajmniej u mnie w mieście. Już mnie brzuch boli od tego siedzenia, ale jeszcze kółeczko i zjeżdżam na bazę

Omg! Mój najstarszy synek byłby w niebie jakby mógł z tobą porozmawiać! [emoji33] byłabyś jego bohaterką [emoji4] on od zawsze kocha pociągi, metro, tramwaje...

Omg! Mój najstarszy synek byłby w niebie jakby mógł z tobą porozmawiać! [emoji33] byłabyś jego bohaterką [emoji4] on od zawsze kocha pociągi, metro, tramwaje...
Ja to w ogóle podziwiam kobiety, które są na tyle odważne, aby pracować w takich bardziej męskich zawodach albo właśnie potrafią kierować takimi wielkogabarytowymi sprzętami :)

Nareszcie facet z pracy wrócił. Ledwo już ciągnę nogę za nogą. Teraz on przejął stery z dziećmi, a ja leżę i odpoczywam.
Mąż mnie męczy o oznajmienie ciąży rodzinie. Ja się uparłam na 20 tygodni - co jest nierealistyczne [emoji23][emoji12] bo to nie pierwsza ciąża (tylko trzecia) żeby nie było widać do 8 miesiąca. W drugiej większość ludzi z którymi się spotykamy dowiedziała się około piątego miesiąca. Póki co wie mąż i moja mama. Jako, że to nasze ostatnie, marzy mu się zabawny sposób oznajmienia tego najbliższej rodzinie (jego rodzicom i rodzeństwu). Około 12 tygodnia będziemy akurat na wakacjach i ciekawie by było to wtedy zrobić. Wysłać zdjęcie tego typu:
IMG_3934.JPG
IMG_3933.JPG

Podobają mi się obydwa i jakąś kombinację obydwu mam zamiar zrobić.
A potem chyba telefon wyłączę, bo jak zaczną dzwonić to nie będzie końca [emoji43][emoji23]

@Xinak wow super praca robi wrażenie, podziwiam :) kobiety motornicze to jak dla mnie i mojego męża sexy ;)
@etatnamame podziwiam! 4 dzieci i 5te w drodze to lada wyzwanie :) jednak uważam, że każde dziecko to cud. Niektórzy ludzie patrzą ze współczuciem, a prawda jest taka że w dużej rodzinie siła ;) no i nie ma nic lepszego dla dzieci jak rodzeństwo ;)
@Loli05 życzę z całego serca aby udało sie z kolejną ciążą jak najszybciej i oby tym razem wszystko było dobrze. Nie przyciągłaś tego myślami - po prostu miałaś niezawodną intuicję.
@25_pixels współczuje samopoczucia ;( a pomysł z tymi zdjęciami bardzo fajny !

Jest nas coraz więcej, serio gubie sie i nie jestem w stanie każdego spamiętać..
Mi dziś objawy osłabły. Piersi bolą ale bez szału. Zastanawiam sie jak wytrzymam do 3.04 ... chyba nie wytrzymam.
Dobranoc matulki ;)

reklama
Do góry