reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Termin mi wyznaczył lekarz na pierwszej wizycie na 29.wrzesien ale nie pytał o cykle a zawsze miałam 32 nawet do 35. Z moich wyliczeń wychodzi ze termin na 02.10. Dlatego jestem z Wami i czytam od początku i już nie chce zmieniać grupy hihi Bo trochę Was poznałam i się przyzwyczaiłam Zobaczę jaki będzie termin po prenatalnych
No wlasnie tak jakos myslalm ze blisko mnie. Ja mam termin na 1.10 ale dzidzia starsza z usg o tydzien wiec moze byc wrzesien ale tez tu zostaje. Z reszta moja corka miala być grudniowka z konca a wyszla listopadówka:D

Ja już po wizycie, wszystko ok, następna wizyta za 2 tygodnie. Pozdrawiam już trochę spokojniejsza. [emoji3526]
IMG_20190305_143014.jpeg

reklama
Do góry